In Golf Residentie Dronten, VvE

Er wordt binnenkort een bewakingscamera bij de toegangsweg naar de Golf Residentie geplaatst. Op de laatste ALV is met een meerderheid van de leden gekozen voor het installeren van een beveiligingscamera om zodoende ons park veiliger te maken. De VvE heeft opdracht gegeven aan Van Gelder Verkeerstechniek BV zorg te dragen voor de installatie en onderhoud van een systeem waarmee het in- en uitgaande verkeer op de Golf Residentie wordt gemonitord.

De camera zal, zoals op de foto links te zien is, aan een mast worden bevestigd, via de openbare verlichting worden de accu’s opgeladen, de beelden worden opgeslagen op een SD kaart en kunnen worden teruggekeken via een 4G verbinding.

Er zal een bord bij de ingang worden geplaatst waarop de beveiligings maatregel is vermeld. Het moet “ongenode gasten” afschrikken de GRD te betreden.

Overigens is het bepaald niet zo dat de GRD momenteel een onveilig gebied is. De laatste poging tot inbraak is al lang geleden, wel wordt er soms in auto’s ingebroken om navigatie systemen te ontvreemden.