Op deze pagina vindt u informatie over de wijze waarop u kunt reageren op calamiteiten en storingen ten aanzien van de infrastructuur op de Golf Residentie.

Verder heeft onze parkmanager Rick van den Beuken een rubriek waarin hij een overzicht geeft van onderhoudswerkzaamheden die op korte termijn gaan plaatsvinden, zowel de openbare projecten als de golfbaan.

De informatieve rubriek van Rick van den Beuken

Onderhoud & planning

Op deze pagina zal ik u voortdurend op de hoogte houden van de werkzaamheden op het park en in de baan.

Het leek mij handig om u als bewoner ook te laten zien hoe ons schema er in grote lijnen de komende tien maanden uitziet. Als u op dit vignetje  klikt, opent zich een nieuw scherm met een overzicht waarop u in één oogopslag kunt zien welke werkzaamheden wij van plan zijn uit te voeren en vooral wanneer.

Update Onderhoud Golf Residentie Dronten

Beste bewoners van Golf Residentie Dronten,

Even een update van uw onderhoudsteam. Een droge start van het voorjaar. De lente is inmiddels in volle gang. Na een droge start is er afgelopen weken gelukkig ook wat regen gevallen. Hier zat de natuur op te wachten en de groei zit er goed in. Zoals eerder aangegeven hebben we een proefvak bij de Zomer af gestrooid met Bokashi. Hier zijn tot op heden goede resultaten mee geboekt. Het houdt het beplantingsvak vrij van onkruid en geeft de beplanting bescherming tegen de droogte .

Onderhoud woonwijk
Het schoffelen van de plantvakken is een terugkerend actie. Eveneens de onkruidbestrijding van de verharding. Dit gebeurt eveneens als vorig jaar doormiddel van heet water. Het vernieuwen van de belijningen op de Golfresidentie is uitgesteld naar donderdag 9 juni.

Onderhoud Golfbaan
In verband met de droogte zijn er een aantal zaken anders gelopen dan gepland. Het beluchten van de greens is omgezet naar vaste pennen. Het beluchten van de fairways is uitgesteld naar een later tijdstip. Het bezanden van de fairways is wel verlopen volgens planning. Alle bunkerranden zijn gestoken en zien er weer netjes uit.

Hieronder dan een overzicht van de werkzaamheden welke in de maand juni en juli plaatsvinden.
Golfbaan;
 Reguliere maaiwerkzaamheden
 Maaien ruimen taluds en natuurrough week 22 23 en 24
 Beluchten greens week 26
 Knippen bunkerranden.
Woonwijk;
 Beplantingsvakken worden geschoffeld en opgeruimd.
 Onkruidbestrijding verhardingen doormiddel van heet water.
 Knippen van de beukenhaag staat gepland voor week 24 25
 Vegen woonwijk week 23
 Kolken zuigen week 24
 Aanbrengen nieuwe markeringen rotonde en woonwijk donderdag 9 juni

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben kunt u altijd via mail of telefoon contact met mij opnemen. Ook is er een mogelijkheid om iedere 2 weken op donderdag tussen 10 en 11 uur (even weken) op spreekuur te komen in het clubhuis. Hier kunt u terecht voor alle vragen met betrekking tot onderhoud, verzoeken, advies of ideeën voor de Golf Residentie.

Wij zijn u graag van Dienst!
Met vriendelijke groet, Rick van den Beuken
SBA Golf & Groen Parkmanager Golfresidentie

Bijgewerkt op 31/5/2022