Op deze pagina vindt u informatie over de wijze waarop u kunt reageren op calamiteiten en storingen ten aanzien van de infrastructuur op de Golf Residentie.

Verder heeft onze parkmanager Rick van den Beuken een rubriek waarin hij een overzicht geeft van onderhoudswerkzaamheden die op korte termijn gaan plaatsvinden, zowel de openbare projecten als de golfbaan.

De informatieve rubriek van Rick van den Beuken

Onderhoud & planning

Op deze pagina zal ik u voortdurend op de hoogte houden van de werkzaamheden op het park en in de baan.

Het leek mij handig om u als bewoner ook te laten zien hoe ons schema er in grote lijnen de komende tien maanden uitziet. Als u op dit vignetje  klikt, opent zich een nieuw scherm met een overzicht waarop u in één oogopslag kunt zien welke werkzaamheden wij van plan zijn uit te voeren en vooral wanneer.

Update Onderhoud Golf Residentie Dronten

Beste bewoners van Golf Residentie Dronten,

Even een update van uw onderhoudsteam.

Voortgang van alle werkzaamheden.

De lente is inmiddels in volle gang. Door de regen van afgelopen tijd is de natuur gewoon geëxplodeerd. Dit geld niet alleen voor het gras maar ook voor het onkruid. Inmiddels is het weer omgeslagen naar een meer drogere periode. Dit maakt het voor uw onderhoudsploeg beter behapbaar. Er zijn wel zaken anders gelopen dan gepland. De natuur laat zich niet plannen en we proberen dan ook om alle werkzaamheden uit te voeren met minimale overlast.

Onderhoud woonwijk

Het schoffelen van de plantvakken is een terugkerend actie. Eveneens de onkruidbestrijding van de verharding. Dit gebeurd eveneens als vorig jaar doormiddel van heet water.

Onderhoud Golfbaan

In verband met de nattigheid van afgelopen tijd zijn er een aantal zaken anders gelopen dan gepland. Het beluchten en bezanden van de fairways is niet op geplande week uitgevoerd maar inmiddels wel afgerond.

Hieronder dan een overzicht van de werkzaamheden welke in de maand juni en juli plaatsvinden.

Golfbaan;

  • Reguliere maaiwerkzaamheden
  • Maaien ruimen taluds en natuurrough week 22 23 en 24
  • Beluchten bezanden greens tees week 23 en week 26
  • Knippen bunkerranden.
  • Onderhoud schelpenpaden

Woonwijk;

  • Beplantingsvakken worden geschoffeld en opgeruimd.
  • Onkruidbestrijding verhardingen doormiddel van heet water.
  • Knippen van de beukenhaag staat gepland voor week 24 25
  • Vegen woonwijk week 26
  • Kolken zuigen week 26

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben kunt u altijd via mail of telefoon contact met me opnemen. Ook is er een mogelijkheid om iedere 2 weken op  donderdag tussen 10 en 11 uur (even weken) op spreekuur te komen in het clubhuis. Hier kunt u terecht voor alle vragen met betrekking tot onderhoud, verzoeken, advies of ideeën voor de Golf Residentie.

Wij zijn u graag van Dienst!
Met vriendelijke groet, Rick van den Beuken
SBA Golf & Groen Parkmanager Golf Residentie

Bijgewerkt op 31/5/2023