De informatieve rubriek van Rick van den Beuken

Onderhoud & planning

Op deze pagina zal ik u voortdurend op de hoogte houden van de werkzaamheden op het park en in de baan.

Het leek mij handig om u als bewoner ook te laten zien hoe ons schema er in grote lijnen de komende tien maanden uitziet. Als u op dit vignetje  klikt, opent zich een nieuw scherm met een overzicht waarop u in één oogopslag kunt zien welke werkzaamheden wij van plan zijn uit te voeren en vooral wanneer.

1. De graskanten in de woonwijk zullen in week 44 worden gesneden en opgeruimd.
2. De VTA controle van de bomen staat gepland voor week 45 en 46. In deze controle ronde worden de bomen geïnspireerd op eventuele gebreken.
3. Vervangen van beplanting op rotonde 55 t/m 65 en aanplanten rotonde welke vorige geplant zou worden staat gepland in week 48.
4. Eerste veegbeurt van de woonwijk zal dinsdag 29 oktober plaatsvinden.
5. Er worden een 6 tal bomen geplant. 3 op hole 4 en 3 op hole 8. Dit staat gepland in week 49.
6. Er worden 2 bomen verwijderd. Op hole 4 rechts en op hole 9 links van de fairway. Dit zal in week 48 gebeuren.
7. Het herdenkingsbos wordt verfraaid met het aanplanten van bloembollen. Wanneer dit exact wordt uitgevoerd is nog onduidelijk maar gebeurt voor uiterlijk halverwege november.
8. Van der Velden Rioleringsbeheer zou vanaf 21 oktober 2019 resterende reparaties uitvoeren aan de riolering op de Golfresidentie. Het betreft hier 7 locaties. I.v.m. een te hoge grondwaterstand werden we genoodzaakt om de herstelwerkzaamheden aan het riool uit te stellen naar de zomer van 2020. Zodra duidelijk is wanneer dit uitgevoerd gaat worden zal ik dit op de site vermelden.

 

Bijgewerkt 30/10/2019