Momenteel is op de Golf Residentie een groep vrijwilligers actief onder de naam Evenemententeam. Zij organiseren bijeenkomsten in D4S, maar hebben ook plannen voor buurtfeesten ed.

Daarnaast kunnen bewoners zelf ook initiatieven nemen bij voorkeur in samenwerking met het Evenemententeam.

Hieronder volgt een opsomming van de lopende activiteiten én wat u kunt ondernemen om één en ander in gang te zetten.

Een lezing organiseren:

Voor lezingen met een commercieel oogmerk worden aan u de kosten van de locatie doorberekend. Of uw lezing een commercieel karakter heeft is ter beoordeling aan de pachter van De Vier Seizoenen. Voor een niet-commerciële lezing kunt u De Huiskamer van De Vier Seizoenen “om niet” gebruiken. Consumpties zijn altijd voor eigen rekening.

Te nemen acties:

 1. reserveer De Huiskamer bij De Vier Seizoenen;
 2. PR:

– zorg dat uw oproep (onderwerp, wanneer en waar, wie geeft de lezing) op de website wordt geplaatst. De websitebeheerder (websitebeheer@vvegolfresidentie.nl) redigeert waar nodig en plaatst uw tekst op de website van de VvE Golfresidentie.

– Een oproep op Facebook vergroot het bereik (De Facebook groep VvE Golfresidentie is een FB groep van en voor bewoners).

Voortzetting Handwerkgroep

De Handwerkgroep, onder leiding van Trudy Boersma, die sinds jaren elke dinsdagochtend om 10.00 uur in De Vier Seizoenen bij elkaar komt, wordt voortgezet. Een fijne en warme groep dames waar iedereen welkom is, ook zonder handwerk kunt u aanschuiven. Aanmelden is niet nodig.

Wandeling over de baan

Theo en Greet Ribbink organiseren 2 x per jaar een wandeling over de baan. Na de wandeling is er koffie met een lekkernij.

Tijdens de wandeling over de baan krijgt u een inkijkje in de historie van het park, het wel en wee ten aanzien van het baanonderhoud van de GRD, het werk van de Groep Natuur&Milieu …en… wandelen verbindt.

In de oproep die op de website en op Facebook wordt geplaatst staat vermeld hoe u zich kunt aanmelden.

De andere activiteiten vindt u op de website.

Activiteiten

AGENDA

WEKELIJKS:

  • Aanschuifmaaltijden (donderdag 18.00, De Vier Seizoenen)
  • Biljarten (openingstijden De Vier Seizoenen, in groepsverband op maandagavond.
  • Boekenkast (openingstijden De Vier Seizoenen)
  • Bridge (woensdag 19.00u, De Vier Seizoenen, wintermaanden)
  • Fietsclub. (woensdagmiddag)
  • Handwerkgroep (dinsdagochtend 10u, De Vier Seizoenen)
  • Inloopkoffie. (dinsdagochtend 10.30 u, De Vier Seizoenen)
  • Jeu de Boules (naast De Vier Seizoenen)
  • Klaverjassen. (Openingstijden De Vier Seizoenen)
  • Tuinteam (2 e en 4 e vrijdag in maart-oktober, De Vier Seizoenen)
  • Wandelclub (donderdag 13.30u, parkeerplaats De Vier Seizoenen)
  • Yin Yoga (vrijdagochtend 9-10u, dameskleedkamer De Vier Seizoenen)

Foto speurtocht
De foto speurtocht is gemaakt om onze woonomgeving op een leuke manier beter te leren kennen. Jaarlijks worden de foto’s van deze speurtocht aangepast om teveel verandering/veroudering te voorkomen.
Via deze link kunnen de foto’s uitgeprint worden. Door ze goed te bekijken en vervolgens mee te nemen als je aan de wandel gaat, kun je de huisnummers vinden die bij de foto’s passen. Schrijf de huisnummers op bij de foto’s en tel ze bij elkaar op. Het totaal zal dan een rond honderdtal zijn.
Alle voorwerpen e.d. zijn duidelijk zichtbaar vanaf de weg, dus is het niet nodig om op privé terrein te komen. Op De Winter zijn geen foto’s gemaakt, maar wel op de Parkresidentie!
Wij wensen jullie veel plezier met de foto speurtocht!

Aanschuifmaaltijden
Deze maaltijden zijn een mooie gelegenheid om medebewoners te leren kennen. Vrijwel elke donderdag vanaf 18.00 uur bent u van harte welkom bij De Vier Seizoenen. Voor € 15,00 wordt er een hoofdgerecht en (meestal) een toetje of een voorgerecht geserveerd. De menu’s worden vooraf bekend gemaakt. Er kan rekening gehouden worden met allergieën. U kunt zich tot en met de dinsdag voor de maaltijd van die week opgeven per telefoon: 0321 841716

Yin Yoga
Iedere vrijdagochtend van 9-10u in de dameskleedkamer van De Vier Seizoenen door Han van Dijk. Opgeven of vragen? Neem contact via Hanmcpm3@gmail.com.

Biljarten
In De Vier Seizoenen is een fraai verwarmd biljart aanwezig. Het biljart is, tijdens de openingstijden van De Vier Seizoenen, beschikbaar voor alle bewoners van de Golf Residentie. Op de maandagavond kan er in groepsverband gespeeld worden.
Contactpersoon: Peter Beerlage tel: 06 53920950.

Boekenkast
Bij het biljart en in de hal van De Vier Seizoenen staan boekenkasten waar iedereen boeken kan halen en brengen. Geheel vrijblijvend! Behalve voor boeken kan de kast in de hal ook gebruikt worden voor tijdschriften, spellen, puzzels, DVD’s enz. Wie leest is nooit alleen!

Klusteam Het klusteam helpt in voorkomende gevallen met karweitjes in D4S, de speeltuin, de jeu-de-boules baan etc. De coördinator van het team, die altijd blij is met nieuwe klussers is Hans Kramps aanmelden kan bij hem.

Inloopkoffie.
Wilt u niet handwerken dan bent u op de dinsdagochtenden toch van harte welkom om aan te schuiven voor een praatje en een bakkie….Praten en breien gaan heel goed samen! En….heren dit is beslist niet alleen een damesaangelegenheid!

Jeu de Boules
Er ligt er in de tuin van De Vier Seizoenen een mooie jeu de boulesbaan. Iedereen kan op elk moment gebruik maken van die baan. Leuk om bijvoorbeeld met uw familie of visite het spel te spelen. Als u wilt spelen kunt u de sleutel van het schuurtje opvragen bij de kassa in De Vier Seizoenen. U krijgt dan ook de voetplaten. In het schuurtje bevinden zich de hark en de spelregels. Overbodig om te zeggen dat u zelf voor ballen moet zorgen.

Tuinteam D4S
Wie van tuinieren houdt, is welkom in de tuin van De Vier Seizoenen. Het Tuinteam bestaat uit vrijwilligers en werkt iedere 2e en 4e vrijdag van de maand (van maart tot en met oktober) van 9.30 tot 11.00 uur in de tuin rondom D4S. Snoeien, schoffelen, wieden, graskantjes knippen, enz.
Daarna is er tijd voor koffie en een goed gesprek. Kom gewoon langs en doe mee! Het is gezellig en vele handen maken licht werk…..
Inlichtingen bij Carla Veenstra, tel. 0321 331361

Wandelclub
Als u van wandelen houdt kunt u zich op donderdagmiddag om 13.30 uur melden op de parkeerplaats van De Vier Seizoenen. De groep die zich daar dan verzameld heeft, gaat aan de wandel. Een enkele keer wordt er voor gekozen om iets verder weg te starten.

Wandeling over de golfbaan.
In samenwerking met de wandelclub organiseren Greet en Theo Ribbink 2 x per jaar een wandeling over de golfbaan. Meestal is dat op een zondag. Iedereen die zich om 10.30 uur meldt bij de fietsenstalling voor de keuken van D4S kan mee wandelen. Een mooie gelegenheid om ons park beter te leren kennen en kennis op te doen van het golfspel. De VvE Commissaris Onderhoud en Beheer alsmede iemand van de Golfclub wandelen mee. U kunt onderweg al uw vragen bij de heren kwijt.
Om een indruk te krijgen van de hoeveelheid deelnemers vragen we u zich vooraf even aan te melden. Dat kan door een mailbericht te sturen aan Greet en Theo Ribbink: tribbink@gmail.com
De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur.