De Activiteiten Groep is enthousiast en creatief

Na de lange Coronaperiode gaat De Acitiviteiten Groep (zie foto vlnr Els Brouwer, Els Gunneweg, Trudy Boersma en Greet Ribbink) in 2022 weer aan de slag om op de Golf Residentie gezellige activiteiten voor de bewoners te organiseren.


Het is de bedoeling mensen met elkaar in contact te brengen en de onderlinge betrokkenheid te vergroten. Daarbij proberen we rekening te houden met jong en oud.
Niet alle vermelde activiteiten worden door De Activiteiten Groep georganiseerd maar wel een warm hart toegedragen en daarom vermeld in onderstaande lijst.

Heeft u ideeën voor een activiteit of als u iets wilt melden dan kunt u ons altijd bereiken: dagvvegolfresidentie@gmail.com

Schroom niet en doe mee met DAG!

Ons team zou graag versterking willen krijgen van u. Je bent gezellig bezig, doet het met mekaar, komt met veel mensen in contact en daarbij geeft het ook voldoening en wat ook belangrijk is, het is geen dagtaak!
Wij zien graag jullie aanmeldingen tegemoet. Gebruik hiervoor alsjeblieft ons nieuwe e-mailadres: dagvvegolfresidentie@gmail.com

Activiteiten

AGENDA

28 September. Gerrit Wijers vertelt in een samengestelde lezing over zijn wereldreis. 20u D4S

26 Oktober Lezing Trees Lanting over haar 12-daagse reis met de ms. Polarlys van Hurtigruten vanuit Bergen naar Kirkenes. 20u D4S

De groep DAG organiseert en zijn bereikbaar via dagvvegolfresidentie@gmail.com
Graag zien en spreken wij u bij deze activiteiten!

WEKELIJKS:

 • Aanschuifmaaltijden (donderdag 18.00, De Vier Seizoenen)
 • Biljarten (openingstijden De Vier Seizoenen, in groepsverband op maandagavond.
 • Boekenkast (openingstijden De Vier Seizoenen)
 • Bridge (woensdag 19.30u, De Vier Seizoenen, wintermaanden)
 • Fietsclub. (woensdagmiddag)
 • Handwerkgroep (dinsdagochtend 10u, De Vier Seizoenen)
 • Inloopkoffie. (dinsdagochtend 10.30 u, De Vier Seizoenen)
 • Jeu de Boules (naast De Vier Seizoenen)
 • Klaverjassen. (Openingstijden De Vier Seizoenen)
 • Tuinteam (2 e en 4 e vrijdag in maart-oktober, De Vier Seizoenen)
 • Wandelclub (donderdag 13.30u, parkeerplaats De Vier Seizoenen)
 • Yin Yoga (vrijdagochtend 9-10u, dameskleedkamer De Vier Seizoenen)

Aanschuifmaaltijden
Deze maaltijden zijn een mooie gelegenheid om medebewoners te leren kennen. Vrijwel elke donderdag vanaf 18.00 uur bent u van harte welkom bij De Vier Seizoenen. Voor € 15,00 wordt er een hoofdgerecht en (meestal) een toetje of een voorgerecht geserveerd. De menu’s worden vooraf bekend gemaakt. Er kan rekening gehouden worden met allergieën. U kunt zich tot en met de dinsdag voor de maaltijd van die week opgeven per telefoon: 0321 841716

Yin Yoga
Iedere vrijdagochtend van 9-10u in de dameskleedkamer van De Vier Seizoenen door Han van Dijk. Opgeven of vragen? Neem contact via Hanmcpm3@gmail.com.

Biljarten
In De Vier Seizoenen is een fraai verwarmd biljart aanwezig. Het biljart is, tijdens de openingstijden van De Vier Seizoenen, beschikbaar voor alle bewoners van de Golf Residentie. Op de maandagavond kan er in groepsverband gespeeld worden.
Contactpersoon: Peter Beerlage tel: 06 53920950.

Boekenkast
Bij het biljart en in de hal van De Vier Seizoenen staan boekenkasten waar iedereen boeken kan halen en brengen. Geheel vrijblijvend! Behalve voor boeken kan de kast in de hal ook gebruikt worden voor tijdschriften, spellen, puzzels, DVD’s enz. Wie leest is nooit alleen!

Bridge
Gedurende de wintermaanden wordt er op woensdagavond vanaf 19.30 uur bridge gespeeld in De Vier Seizoenen. Er doen zowel beginners als gevorderden mee. Als u belangstelling heeft, neem dan contact op met Guus Krens. Telefoon: 0321 326202 of mail: krens.gw@upcmail.nl 

Fietsclub
Een paar dames fietsen met elkaar op de woensdagmiddagen. Via een groepsapp worden ritten afgesproken. Wilt u ook gezellig buiten actief bezig zijn dan kunt u zich aanmelden bij dagvvegolfresidentie@gmail.com

Handwerkgroep
Iedere dinsdagochtend komt er gedurende het winterseizoen, om 10 uur, een aantal dames bijeen in De Vier Seizoenen om te haken, te breien of te borduren. Trudy Boersma is de initiator. Zij heeft een gerichte opleiding gedaan en is erg creatief. Ze helpt u op weg en adviseert. Onder het genot van een kopje koffie en een praatje worden patronen, ideeën en werkwijzen uitgewisseld. U kunt gewoon
aanschuiven en meedoen. Voor nadere informatie kunt u Trudy bellen: 06 13429780

Klusteam

Het klusteam helpt in voorkomende gevallen met karweitjes in D4S, de speeltuin, de jeu-de-boules baan etc. De coördinator van het team, die altijd blij is met nieuwe klussers is Hans Kramps aanmelden kan bij hem.

Inloopkoffie.
Wilt u niet handwerken dan bent u op de dinsdagochtenden toch van harte welkom om aan te schuiven voor een praatje en een bakkie….Praten en breien gaan heel goed samen! En….heren dit is beslist niet alleen een damesaangelegenheid!

Jeu de Boules
Er ligt er in de tuin van De Vier Seizoenen een mooie jeu de boulesbaan. Iedereen kan op elk moment gebruik maken van die baan. Leuk om bijvoorbeeld met uw familie of visite het spel te spelen. Als u wilt spelen kunt u de sleutel van het schuurtje opvragen bij de kassa in De Vier Seizoenen. U krijgt dan ook de voetplaten. In het schuurtje bevinden zich de hark en de spelregels. Overbodig om te zeggen dat u zelf voor ballen moet zorgen.

Klaverjassen
Gedurende de wintermaanden kan men klaverjassen tijdens de openingstijden van De Vier Seizoenen. Er zal weer een nieuw clubje opgericht moeten worden.

Kunstexpositie – ParkKunst & Creatief
Een succesvol en uniek evenement met lokale (amateur)kunstenaars van de Golf Residentie. Diverse schilderijen, beeldhouw- en bloemsierkunst, fotografie, keramiek en andere kunstzinnige handenarbeid worden tentoongesteld in Grand Café de Vier Seizoenen. Sommige kunstenaars bieden de mogelijkheid om stukken te kopen. Het worden twee gezellige dagen, waarbij de kunstenaars
aanwezig zullen zijn om iets te vertellen over hun werk. Te doen gebruikelijk wordt hiervoor het eerste weekend van november vastgelegd.
Inlichtingen via: dagvvegolfresidentie@gmail.com

Tuinteam D4S
Wie van tuinieren houdt, is welkom in de tuin van De Vier Seizoenen. Het Tuinteam bestaat uit vrijwilligers en werkt iedere 2e en 4e vrijdag van de maand (van maart tot en met oktober) van 9.30 tot 11.00 uur in de tuin rondom D4S. Snoeien, schoffelen, wieden, graskantjes knippen, enz.
Daarna is er tijd voor koffie en een goed gesprek. Kom gewoon langs en doe mee! Het is gezellig en vele handen maken licht werk…..
Inlichtingen bij Carla Veenstra, tel. 0321 331361

Wandelclub
Als u van wandelen houdt kunt u zich op donderdagmiddag om 13.30 uur melden op de parkeerplaats van De Vier Seizoenen. De groep die zich daar dan verzameld heeft, gaat aan de wandel. Een enkele keer wordt er voor gekozen om iets verder weg te starten. De paden op, de lanen in! Inlichtingen via

Wandeling over de golfbaan.
In samenwerking met de wandelclub organiseren Greet en Theo Ribbink 2 x per jaar een wandeling over de golfbaan. Meestal is dat op een zondag. Iedereen die zich om 10.30 uur meldt bij de fietsenstalling voor de keuken van D4S kan mee wandelen. Een mooie gelegenheid om ons park beter te leren kennen en kennis op te doen van het golfspel. De VvE Commissaris Onderhoud en Beheer alsmede iemand van de Golfclub wandelen mee. U kunt onderweg al uw vragen bij de heren kwijt.
Om een indruk te krijgen van de hoeveelheid deelnemers vragen we u zich vooraf even aan te melden. Dat kan door een mailbericht te sturen aan Greet en Theo Ribbink: tribbink@gmail.com
De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur.

Lezingen door buurtbewoners voor buurtbewoners
Gedurende de wintermaanden is er gelegenheid een lezing bij te wonen in De Vier Seizoenen. Deze wordt verzorgd door een buurtbewoner. Het is gebleken dat er in ons park mensen wonen die interessante verhalen kunnen vertellen over hun werk of hobby. De lezingen worden in principe op de laatste donderdag van de maand gegeven.
Wilt u de komende winter ook eens een avond verzorgen? Stuur dan een mailbericht naar dagvvegolfresidentie@gmail.com