Baanstatus vanaf 09:00uur

Baan

Qualifying

Hole 1 T/m 9

Hole 10 T/m 18

Buggy’s

Trolleys

Drivingrange

Puttinggreen

Zomergreens

Wintergreens

Bal Plaatsen

Datum

03/12/2023
Aanvullende Informatie

Zaterdag. ivm vorst winterposities, hele dag. Geen buggy’s en trolleys. Drivingrange open, echter wegens de vele regen is rapen met de ballenraper wellicht niet mogelijk. Indien de automaat UIT staat wordt u verzocht zelf de ballen van de range te rapen.
Baansluiting

Geen berichten gevonden.

Wedstrijdspelen is plezierig

Commissies organiseren per jaar groot aantal wedstrijden

Het bestuur van de golfclub stelt zich onder meer ten doel voor zoveel mogelijk mensen wedstrijden te organiseren, al dan niet qualifying. Er zijn tal van commissies om dat beleid gestalte te geven.

Zo is er een weekendcommissie, een damescommissie, een seniorencommissie, een heren-MF-commissie, een jeugdcommissie en een inloopcommissie voor de woensdagavond. Verder zijn er commissies die wedstrijden organiseren voor speciale gelegenheden, zoals de Ryder Cup- en de Solheim Cup dat een terugkerend evenement is en de lustrumcommissie die dit jaar weer in actie komt. De golfclub bestaat dan een kwart eeuw en gaat dat op een gepaste manier vieren.

Wedstrijd spelen is plezierig. Dat is ook het credo van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF). Onze vereniging onderschrijft die doelstelling voluit.

Er worden niet alleen lokale competities gehouden, ook regionaal (Polderbokalen) en landelijk (NGF-competitie) is onze vereniging actief