De Vier Seizoenen agenda

De geplande kofferbak-sale gaat NIET door

Er stond een kofferbak-sale op de Golf Residentie gepland op 8 juni maar die gaat wegens te weinig aanmeldingen niet ...
Verder Lezen

Golfclub zet zich in voor hospice met sponsorwedstrijd en kunstveiling

De golfclub gaat zich inzetten voor het hospice in Dronten. Er komt een aantal acties om geld in te zamelen ...
Verder Lezen

De 4 Seizoenen is op eerste Pinksterdag gesloten

Op zondag 9 juni, eerste Pinksterdag, zal de 4 Seizoenen de gehele dag gesloten zijn. De sanitaire faciliteiten, zoals toiletten, ...
Verder Lezen

Clubhuis blijft op Koningsdag gesloten

Het clubhuis is op Koningsdag gesloten. Dat heeft de nieuwgevormde clubhuiscommissie besloten. Reden is het niet doorgaan van de Koningsdag ...
Verder Lezen

Gezellig en praktisch

De Vier Seizoenen is dé ontmoetingsplaats op de Golf Residentie. En niet alleen voor de bewoners. Er vinden diverse activiteiten plaats zoals cursussen en lezingen, het fungeert als stemlokaal bij verkiezingen en golfspelers ontmoeten elkaar en hun gasten hier. Het is een uitvalsbasis voor passanten en een prachtige plek om te netwerken.

Een  royale tuin voor iedereen

Rond De Vier Seizoenen ligt een royale tuin. Een deel hiervan is een prachtig terras en kinderen kunnen spelen in de kinderspeelplaats. Voor de oudere jeugd is er iets verderop een fraai trapveld. De tuincommissie, bestaande uit een grote groep zeer enthousiaste bewoners met groene vingers, onderhoudt het geheel!

Een ruimte huren kan iedereen

De Vier Seizoenen heeft diverse ruimtes die beschikbaar en geschikt zijn voor vergaderingen. De kosten bedragen € 75,- excl. btw per dagdeel. Voor € 50,- extra kan men een beamer huren.
Informatie en reserveringen
Telefoon: 0321 – 841716
E-mail: horeca@golfresidentie.nl

Gezelligheid kent hier (écht) geen tijd

Of u nu komt golfen, een hapje eten of samen lekker komt genieten van de prachtige omgeving, De Vier Seizoenens is een ontmoetingsplek voor iedereen! De Vier Seizoenen als bruisend hart van de Residentie geeft het wonen en leven hier zo’n prettig ‘vakantiegevoel’: je bent er écht even lekker uit.
Samen besturen, onderhouden etc. versterken die gedachte nog eens. En u bent van harte welkom om te delen in dat gevoel!
Dit fotoalbum geeft u een indruk van alles wat zich afspeelt in en rond De Vier Seizoenen.