De Vier Seizoenen agenda

Veel positieve ontwikkelingen rond De Vier Seizoenen

Horeca bestemming Is De Vier Seizoenen een sportkantine of heeft het een horeca bestemming? Het kan belangrijk zijn in verband ...
Verder Lezen

Ontwikkelingen inzake De Vier Seizoenen

Langs deze weg wil ik graag namens de werkgroep iedereen die heeft gereageerd op onze vraag, Heb je nog een ...
Verder Lezen

DE VIER SEIZOENEN IS GESLOTEN.

Beste Gasten,

12 maanden “D4S” oftewel Grand Café “De Vier Seizoenen“ in Dronten ook wel Inde4seizoenen.nl.

In mijn opinie, een heel leuk restaurant bij de golfbaan in Dronten, waar wij een jaar geleden ingestapt zijn om onze droom van een gezellig open en ontspannen restaurant, clubhuis en buurthuis te maken. Ja, 1 jaar al weer. Dit hadden we dan ook graag willen vieren door de eerste succesjes te delen met ons langzaam groeiend klantenbestand die wij dagelijks verwekomen.

Maar… Helaas ook wij kregen Corona regelgeving, sluiting en het nieuwe normaal te verwerken. Restaurant van 200 naar max 50 terug. Gasten blijven weg, menig feest geannuleerd. Een groot diner is vandaag de dag 15 personen geen. Alles groter wordt ook minder gezellig nu we ver uit elkaar zitten.

Golfclub vier maanden lam geslagen en nog steeds niet terug naar normaal. En ook het buurthuis ziet langzaam alle activiteiten verschuiven tot medio Januari.

Al met al betekent dit voor ons dat wij helaas al snel weer moeten stoppen met dit mooie bedrijf. De financiële vooruitzichten zijn grim voor een onderneming dat net start. Na een laagseizoen en een corona seizoen, een vooruitzicht waar eind 2023 hopelijk verbetering in de sector komt hebben wij helaas moeten besluiten per 21 oktober onze deuren te sluiten en de sleutel terug te moeten geven aan de eigenaren. Zo jammer, ik kan wel janken. Maar opluchting, want met hoop op een baan een salaris kijk ik de toekomst weer fris tegemoet.

Golfresidentie, sorry, jammer helaas. 1 September had een feestje moeten zijn.

MVG

Peter

Een ruimte huren kan iedereen

De Vier Seizoenen heeft zeer geschikte ruimtes die beschikbaar en geschikt  zijn voor vergaderingen van 8 personen. De kosten bedragen € 50 excl. BTW voor de ruimte bestemd voor 6 personen per dagdeel en € 75,- excl. BTW per dagdeel voor de grotere ruimte voor 8 personen, dat is inclusief een grote Smart-TV.
Informatie en reserveringen
Telefoon: 0321 – 841716
E-mail: info@inde4seizoenen.nl