De Vier Seizoenen agenda

Ontwikkelingen inzake De Vier Seizoenen

Langs deze weg wil ik graag namens de werkgroep iedereen die heeft gereageerd op onze vraag, Heb je nog een ...
Verder Lezen

Zondag 4 oktober een leuk en spannend programma voor onze (klein)kinderen in De Vier Seizoenen

Ook dit jaar organiseert De Groep Sociaal voor de (klein)kinderen op de Golfresidentie een kleurwedstrijd ter gelegenheid van Dierendag. Download ...
Verder Lezen

Welkom in het Grand Café De Vier Seizoenen

De Vier Seizoenen is het Grand Café op de Golfresidentie. En niet alleen voor de bewoners. Er vinden diverse activiteiten plaats zoals lekker eten, sociale activiteiten, feestjes, zakelijke arrangementen en lezingen, het fungeert als stemlokaal bij verkiezingen en golfspelers ontmoeten elkaar en hun gasten hier. Het is een uitvalsbasis voor de hele regio en een prachtige plek om te netwerken. Wilt u een tafel reserveren? reserveren@inde4seizoenen.nl of bel ons 0321 841 716

Geniet van onze royale tuin en een prachtig terras

Rond De Vier Seizoenen ligt een royale tuin. Een deel hiervan is een prachtig terras en kinderen kunnen spelen in de kinderspeelplaats. Voor de oudere jeugd is er iets verderop een fraai trapveld. Beste terras van Dronten!

Beste Gasten,

12 maanden “D4S” oftewel Grand Café “De Vier Seizoenen“ in Dronten ook wel Inde4seizoenen.nl.

In mijn opinie, een heel leuk restaurant bij de golfbaan in Dronten, waar wij een jaar geleden ingestapt zijn om onze droom van een gezellig open en ontspannen restaurant, clubhuis en buurthuis te maken. Ja, 1 jaar al weer. Dit hadden we dan ook graag willen vieren door de eerste succesjes te delen met ons langzaam groeiend klantenbestand die wij dagelijks verwekomen.

Maar… Helaas ook wij kregen Corona regelgeving, sluiting en het nieuwe normaal te verwerken. Restaurant van 200 naar max 50 terug. Gasten blijven weg, menig feest geannuleerd. Een groot diner is vandaag de dag 15 personen geen. Alles groter wordt ook minder gezellig nu we ver uit elkaar zitten.

Golfclub vier maanden lam geslagen en nog steeds niet terug naar normaal. En ook het buurthuis ziet langzaam alle activiteiten verschuiven tot medio Januari.

Al met al betekent dit voor ons dat wij helaas al snel weer moeten stoppen met dit mooie bedrijf. De financiële vooruitzichten zijn grim voor een onderneming dat net start. Na een laagseizoen en een corona seizoen, een vooruitzicht waar eind 2023 hopelijk verbetering in de sector komt hebben wij helaas moeten besluiten per 21 oktober onze deuren te sluiten en de sleutel terug te moeten geven aan de eigenaren. Zo jammer, ik kan wel janken. Maar opluchting, want met hoop op een baan een salaris kijk ik de toekomst weer fris tegemoet.

Golfresidentie, sorry, jammer helaas. 1 September had een feestje moeten zijn.

MVG

Peter

Onze openingstijden: 

Maandag      10:00-20:00 ( geen diner)

Dinsdag        10:00-20:00

Woensdag    10:00-20:00

Donderdag   10:00-20:00

Vrijdag          10:00-20:00

Zaterdag       10:00-20:00

Zondag          10:00-20:00

Bekijk ons uitgebreid bezorgmenu https://www.inde4seizoenen.nl/index.php/bezorgmenu/

Bestellen? 0321 841716, e-mail: info@inde4seizoenen.nl

Een ruimte huren kan iedereen

De Vier Seizoenen heeft zeer geschikte ruimtes die beschikbaar en geschikt  zijn voor vergaderingen van 10 of 20 personen. De kosten bedragen € 50 excl. BTW voor de ruimte bestemd voor 10 personen per dagdeel en € 75,- excl. BTW per dagdeel voor de grotere ruimte voor 20 personen, dat is inclusief een grote Smart-TV.
Informatie en reserveringen
Telefoon: 0321 – 841716
E-mail: info@inde4seizoenen.nl

Gezelligheid kent hier (écht) geen tijd

Of u nu komt golfen, een hapje eten of samen lekker komt genieten van de prachtige omgeving, De Vier Seizoenens is een ontmoetingsplek voor iedereen! De Vier Seizoenen als bruisend hart van de Residentie geeft het wonen en leven hier zo’n prettig ‘vakantiegevoel’: je bent er écht even lekker uit.  En u bent van harte welkom om te delen in dat gevoel!