Leden kunnen van een nieuwe WebApp (IntoGolf) gebruik maken. Dit is geen App die je moet downloaden uit de Appstore of Playstore, maar een website geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Deze app is gelijk aan gebruikersmogelijkheden van ons bestaande ProwareGolf systeem, maar ziet er alleen anders uit. Dit betekent dat je er hetzelfde mee kunt, alleen de manier waarop je het op mobiele apparaten gebruikt is eenvoudiger.

Wat kun je met de ProwareGolf WebApp?

 • Je eigen scorekaarten inzien en nieuwe (wedstrijd)scorekaarten invoeren
 • Inschrijven voor wedstrijden
 • De wedstrijden waaraan je deelneemt inzien waaronder ook de startlijst, deelnemers, uitslagen, enz.
 • Starttijden die je gereserveerd hebt inzien en nieuwe starttijden reserveren
 • Je eigen profiel inzien
 • Je activiteiten bekijken

Hoe werkt de ProwareGolf WebApp?

Onderneem de volgende stappen:

 1. Ga op je telefoon, tablet of computer waarop je de WebApp wilt gebruiken via het internet naar: https://gcgrdronten.prowaregolf.nl/mobile
 2. Log in met de gebruikelijke code waarmee je ook normaal bij ProwareGolf inlogt
  (je e-mailadres en het wachtwoord). Ben je je wachtwoord vergeten, of kom je er niet meer in, dan kun je via deze onderstaande url een nieuw wachtwoord aanvragen: https://gcgrdronten.prowaregolf.nl/authenticate/passwordrequest
 3. Maak een snelkoppeling naar het webadres op je apparaat:
  • Op een Ipad of Iphone door te klikken op het vierkante boxje met de pijl naar boven, ‘Zet op beginscherm’ te selecteren en op ‘Voeg toe/Add’ te drukken.
  • Op een Android tablet of smartphone via de Chrome internetbrowser door op de drie puntjes rechtsboven te klikken, te kiezen voor ‘toevoegen aan startscherm’ en vervolgens op ‘Add/Voeg toe’ te klikken.

Door te klikken op deze snelkoppeling kom je na het inloggen direct in het hoofdmenu zoals weergegeven in onderstaande afbeelding.

 

Help, het werkt niet!

Kom je er niet uit, raadpleeg dan de handleiding met wat je kunt verwachten. Deze handleiding is hier te downloaden.
Aanvullend (per juni 2023) op bovenstaande handleiding een uitgeschreven handvat met hoe je een snelkoppeling (icoon) op een Android telefoon kunt maken voor vier verschillende internet browsers (Firefox, Chrome, Samsung en Edge). Deze aanvullende handleiding is hier te downloaden.

 

Heb je problemen met het installeren van deze WebApp stuur dan een mail naar webmaster@golfresidentie.nl (Ferry Wobma) of oefen het met een medespeler na een wedstrijd op het terras van het clubhuis. Zorg van te voren dat je je inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord) weet!

We helpen je graag verder.