Baanstatus vanaf 09:00uur

Baan

Qualifying

Hole 1 T/m 9

Hole 10 T/m 18

Buggy’s

Trolleys

Drivingrange

Puttinggreen

Zomergreens

Wintergreens

Datum

31/03/2023
Aanvullende Informatie

Buggy’s alleen toegestaan op de paden
Baansluiting

Geen berichten gevonden.

Deze pagina wordt op een later tijdstip ge-updated met info over de najaarscompetitie 2023

NGF Najaarscompetitie 2020

Na het annuleren van de reguliere NGF Competitie dit voorjaar door de uitbraak van het coronavirus, gaat de NGF Najaarscompetitie 2020 wel door. De NGF Najaarscompetitie is een laagdrempelige competitie waaraan clubleden in teams kunnen meedoen. Met ingang van 2020 wordt naast de zondag nu ook op de woensdag een Najaarscompetitie georganiseerd. Dus twee aparte competities!

Hoe werkt het?

Een team bestaat uit vier spelers en in principe vier teams in een poule, waarbij je ook op je eigen baan speelt. Die vier teams spelen op vier speeldagen tegen elkaar. Dat is de opzet. De teams komen uit voor een golfvereniging en de deelnemers moeten dan ook lid zijn van die golfvereniging. De spelers (en reserves) moeten een EGA handicap 36,0 of lager hebben (een golfprofessional start altijd van Exact Handicap 0,0), maar verder zijn er geen eisen: iedereen van elke leeftijd mag meedoen en elke combinatie van spelers is mogelijk; man, vrouw, golfprofessional of beginner.

Spelvorm

Op de woensdag is de spelvorm 9-holes individueel Stableford en 9-holes Greensome stableford, beide met handicapverrekening.

Op de zondag is de spelvorm 18-holes individueel Stableford met handicapverrekening.

Speelgerechtigheid

De spelers in een team, zowel amateurs als professionals, moeten op enigerlei wijze verbonden zijn aan de vereniging waarvoor zij uitkomen. Dit houdt in dat de amateur lid moet zijn van de vereniging. De verbondenheid van de professional aan de vereniging houdt in dat hij les geeft op de betreffende club.

Invallers

Er is geen invallersregeling in de Najaarscompetitie, dit houdt in dat iedereen die aan de deelnamecriteria voldoet, kan meespelen in de Najaarscompetitie.

Kosten

Iedere speler betaald een maximale greenfee van € 35,00 op elke baan waarop wordt gespeeld.

Speeldata

Woensdag: 7, 14, 21 en 28 oktober 2020. Finale: zondag 8 november 2020.

Zondag: 11, 18, 25 oktober 2020 en 1 november 2020. Finale: zondag 8 november 2020.

Opgeven

De Golfclub Golfresidentie Dronten stelt haar leden graag in de gelegenheid om aan de NGF Najaarscompetitie deel te nemen. Bent u geïnteresseerd en heeft u een team (minimaal 4 personen, het regelen van een reserve wordt sterk aangeraden) geformeerd, dan kunt u het team opgeven, door een e-mail te sturen naar competitiecie@golfresidentie.nl.

De inschrijving sluit op 14 september 2020.

Ter overweging

In het weekend van 18 en 19 oktober 2020 worden de clubkampioenschappen Greensome gespeeld. Gelieve er rekening mee te houden dat u hier niet aan kan deelnemen als u besluit zich aan te willen melden voor de NGF Najaarscompetitie op de zondag.