Baanstatus

Baan
Qualifying
Buggy's
Trolleys
Drivingrange
Puttinggreen
Bal Plaatsen
Datum
20/02/2019
Aanvullende Informatie
Baansluiting

donderdag 21 februari: Senioren wintercompetitie Hole 1 gesloten van 10.00 tot 12.20 en hole 10 gesloten van 11.30 tot 13.50

Een gedetailleerd overzicht van alle 18 holes

Om de 18 holes te bekijken moet u met uw muis op een van onderstaande nummers gaan staan. Als u het betreffende hole-nummer vervolgens aanklikt, opent zich een nieuwe tab met een gedetailleerd overzicht van die hole.

Tip van de PRO

Let op: voor u afslaat graag opletten dat er geen verkeer is op de weg links. Out of bounds aan de linkerzijde is het gevaar van deze hole. Redelijk korte par 4, u hoeft niet per se met de driver af te slaan.

Tip van de PRO

Redelijk lange par 3. De bunker rechts van de green proberen te vermijden. Wanneer de vlag achterop staat, zorg dat u niet over de green heen slaat want daar is het out of bounds.

Tip van de PRO

Moeilijke en lange par 4. Water aan beide kanten van de baan. Voor de hoge handicappers: speel de hole als een par 5 en de lage handicappers dienen hier een goede drive te slaan om de green in twee slagen te halen. De green is wel redelijk groot.

Tip van de PRO

Makkelijke par 4. Brede fairway en korte hole. De moeilijkheid van deze hole zit in de glooiende green.

Tip van de PRO

Korte par 5. Voor de longhitters in twee slagen te halen. Pas alleen op voor het waterpartijen rechts van de fairway.

Tip van de PRO

Leuke par 3. De drie bunkers maken deze hole moeilijk.

Tip van de PRO

Een lichte dogleg naar links. Links van de fairway vaak hoge rough. Mooie grote green. Achter de green out of bounds

Tip van de PRO

Korte par 4. Longhitters, u kunt de green in een keer halen. Dan dient u de bal over de linker rij bomen te slaan. Voor mid-handicappers, probeer de afslag op 80 á 100 meter van de green te leggen, zodat u met uw tweede slag een volle swing kan maken naar de green.

9

Tip van de PRO

Een mooie par 4 met aan beide kanten water. Probeer met uw afslag de bal ter hoogte van de 150 meter paal te slaan, zodat u met de tweede slag naar de green kunt. Rond de green redelijk wat ruimte.

Tip van de PRO

Redelijk lange par 4. Probeer bij de afslag de bal over het kleine boompje op de fairway te slaan. De rough aan beide kanten van de fairway is vaak erg hoog.

Tip van de PRO

Een par 5 met een dogleg naar links. De longhitters kunnen de hoek afsnijden over de linker bunker, zodat u met de tweede slag naar de green kunt. Tweede optie is rechtdoor. Probeer de bal rechts van de bunker te slaan zodat u vanaf daar uw tweede slag richting de green kan slaan.

Tip van de PRO

Mooie par 3. Aan linkerzijde out of bounds. Pas op de enigszins verscholen bunker links voor/naast de green.

Tip van de PRO

Lange par 5. Probeer uw afslag te richten op de rechter fairwaybunker. Aan de gehele linkerkant van de hole is water.

Tip van de PRO

Vrij brede fairway. De moeilijkheid van deze hole zit in de glooiende green.

Tip van de PRO

Redelijk smalle fairway. Aan beide kanten van de fairway is er hoge rough. Deze hole heeft een mooie grote green.

Tip van de PRO

Par 5 dogleg naar links. De longhitters kunnen met de afslag over de linker bunker slaan, zodat zij met de tweede slag naar de green kunnen. Een andere optie is van de afslag rechtdoor. Let op, aan beide kanten van de fairway erg hoge rough.