Baanstatus vanaf 09:00uur

Baan

Qualifying

Hole 1 T/m 9

Hole 10 T/m 18

Buggy’s

Trolleys

Drivingrange

Puttinggreen

Zomergreens

Datum

30/05/2024
Aanvullende Informatie

8 mm regen, te nat voor buggys en trolleys, wel toegestaan op pad. Door werkzaamheden TenneT is hole 7 ingekort.
Baansluiting

Geen berichten gevonden.

Een gedetailleerd overzicht van alle 18 holes

Om de 18 holes te bekijken moet u met uw muis op een van onderstaande nummers gaan staan. Als u het betreffende hole-nummer vervolgens aanklikt, opent zich een nieuwe tab met een gedetailleerd overzicht van die hole.

Hole 1 t/m 9

Hole 1

Tip van de PRO

Let op: voor u afslaat graag opletten dat er geen verkeer is op de weg links. Out of bounds aan de linkerzijde is het gevaar van deze hole. Redelijk korte par 4, u hoeft niet per se met de driver af te slaan.

Tab 2

Tip van de PRO

Let op: een verradelijke teebox. Goed oplijnen is hier heel belangrijk. Een goede drive belandt hier makkelijk net in het water tussen deze hole en de links naastgelegen hole 13, of met een beetje slice zit je net in het water naast de bunkers aan de rechterkant.

Hole 3

Tip van de PRO

Redelijk lange par 3. De bunker rechts van de green proberen te vermijden. Wanneer de vlag achterop staat, zorg dat u niet over de green heen slaat want daar is het out of bounds.

Hole 4

Tip van de PRO

Moeilijke en lange par 4. Water aan beide kanten van de baan. Voor de hoge handicappers: speel de hole als een par 5 en de lage handicappers dienen hier een goede drive te slaan om de green in twee slagen te halen. De green is wel redelijk groot.

Hole 5

Tip van de PRO

Makkelijke par 4. Brede fairway en korte hole. De moeilijkheid van deze hole zit in de glooiende green.

Hole 6

Tip van de PRO

Korte par 5. Voor de longhitters in twee slagen te halen. Pas alleen op voor het waterpartijen rechts van de fairway.

Hole 7

Tip van de PRO

Leuke par 3. De drie bunkers maken deze hole moeilijk.

Hole 8

Tip van de PRO

Een lichte dogleg naar links. Links van de fairway vaak hoge rough. Mooie grote green. Achter de green out of bounds

Hole 9

Tip van de PRO

Korte par 4. Longhitters, u kunt de green in een keer halen. Dan dient u de bal over de linker rij bomen te slaan. Voor mid-handicappers, probeer de afslag op 80 á 100 meter van de green te leggen, zodat u met uw tweede slag een volle swing kan maken naar de green.

zzhole09l

Hole 10 t/m 18

Hole 10

Tip van de PRO

Een mooie par 4 met aan beide kanten water. Probeer met uw afslag de bal ter hoogte van de 150 meter paal te slaan, zodat u met de tweede slag naar de green kunt. Rond de green redelijk wat ruimte.

Hole 11

Tip van de PRO

Redelijk lange par 4. Probeer bij de afslag de bal over het kleine boompje op de fairway te slaan. De rough aan beide kanten van de fairway is vaak erg hoog.

Hole 12

Tip van de PRO

Een par 5 met een dogleg naar links. De longhitters kunnen de hoek afsnijden over de linker bunker, zodat u met de tweede slag naar de green kunt. Tweede optie is rechtdoor. Probeer de bal rechts van de bunker te slaan zodat u vanaf daar uw tweede slag richting de green kan slaan.

Hole 13

Tip van de PRO

Mooie par 3. Met als moeilijkheid ‘moet rechtdoor’ aanvallen van de vlag. De green heeft zowel links als rechts de bescherming van haar helling. Aan linkerzijde out of bounds en een enigszins verscholen bunker. En rechts de greppel en forse boom tussen de green en hole 2.
Maar ook te lang spelen is geen optie, linksachter sterk naar beneden.

Hole 14

Tip van de PRO

Lange par 5. Probeer uw afslag te richten op de rechter fairwaybunker. Aan de gehele linkerkant van deze hole is achter de hellingen water.

Hole 15

Tip van de PRO

Korte par 3. Vlagpositie is echter vaak vlak achter de bunker. Let met uw clubkeuze goed op de windmolens aan uw rechterhand. Te kort is immers per definitie ‘in de bunker’.

Hole 16

Tip van de PRO

Vrij brede fairway. Uw drive wordt links bemoeilijkt door de boom met daaronder de bosschage (bal onvindbaar), of rechts in de bunkers. De uitdaging van deze hole zit vooral in de glooiende green.

Hole 17

Tip van de PRO

Redelijk smalle fairway en vanaf tee ‘Wit’ speelt deze par4 echt als een een par5. Aan beide kanten van de fairway is er hoge rough. Deze hole heeft een mooie grote green.

Hole 18

Tip van de PRO

Par 5 dogleg naar links. De longhitters kunnen met de afslag over de linker bunker slaan, zodat zij met de tweede slag naar de green kunnen. Een andere optie is van de afslag rechtdoor. Let op, aan beide kanten van de fairway erg hoge rough.