In Golfclub

Een compilatie van de hoogtepunten op de afsluitendende wedstrijddag van de damescompetitie.

Yvonne van Someren heeft de Van Wonderen Cup 2018 gewonnen. Zij sloot de damescompetitie bovendien af door ook de laatste wedstrijd te winnen. In het overall klassement werd Alma van Wilgenburg, die vorig jaar nog eerste werd, nu tweede met een verschil van slechts vier punten op de winnaar. Yvonne won ook het birdieklassement.

Martijn Horich van Natuurlijke Drogist Van Wonderen was zelf aanwezig om de prijzen uit te reiken. Met applaus begroetten de dames zijn mededeling dat hij het volgende seizoen opnieuw de sponsoring voor zijn rekening neemt.

De dames sloten de competitie af met een high tea verzorgd door Esther Koolstra van De Vier Seizoenen en de presentatie van een aantal nieuwe commissieleden. Cocky de Broekert, Alma van Wilgenburg en Karin de Rooij gaan de plaats innemen van Janny Huiberts, Nanda Siemer en Tineke Visch die van het bestuur een kleine attentie kregen als dank voor hun werkzaamheden in de commissie.

Cocky de Broekert introduceerde als kersvers commissielid een winter-inloopcompetitie die op basis van de ringerscore wordt gespeeld op de gebruikelijke dinsdagen waarbij niet structureel iemand van de damescommissie aanwezig zal zijn.