In Golfclub

De weekendcommissie van de golfclub is dringend op zoek naar versterking. De per 1 januari nog uit vijf man bestaande commissie zou graag tenminste twee nieuwe leden willen verwelkomen. De uitbreiding is nodig om te voorkomen dat wedstrijden in de toekomst niet meer zouden kunnen doorgaan.

De wedstrijden die de weekendcommissie organiseert zijn vooral de belangrijke clubkampioenschappen, de Maandbeker en een aantal speciale wedstrijden zoals de Gerard de Vries Trofee, Koningsdagwedstrijd, de echtparenwedstrijden en andere attractieve evenementen. Op jaarbasis gaat het om zo’n 20 activiteiten.

De weekendcommissie is een van de vier commissies die zich bezighoudt met het organiseren van wedstrijden. De andere commissies zijn de damescommissie, de herencommissie en de seniorencommissie. De overkoepelende wedstrijdcommissie, die wordt voorgezeten door een lid van het bestuur, is het beleidsbepalende orgaan van de vereniging.

Belangstellende leden wordt verzocht zich aan te melden met een e-mail ter attentie van de voorzitter van de wedstrijdcommissie.