In Golfclub

 

De Britse vlag

De traditionele Vriendinnendag die de damescommissie elk jaar organiseert en dit jaar op dinsdag 17 juli wordt gehouden gaat opnieuw over een Europees land. Gezien het programma dat is gemaakt kan het niet anders of het moet om het Verenigd Koninkrijk gaan.

Deelnemende dames krijgen gaande de wedstrijd vragen over dat land te beantwoorden waarbij het gebruik van internet niet is toegestaan. De dames hebben daarom het advies gekregen om zich nu al in te lezen en zoveel mogelijk kenmerkende gegevens van het Britse koninkrijk te verzamelen.

De Vriendinnendagen vormen een van de gezelligste activiteiten die de damescommissie organiseert en waarvoor gewoonlijk tientallen deelneemsters zich aanmelden. Leden kunnen hun vriendin(nen) uitnodigen om mee te spelen met de Four Ball Better Ball wedstrijd en aan de overige activiteiten van die dag deel te nemen.

Het verzoek van de commissie is zo snel als mogelijk is in te schrijven, ook al in verband met de wensen van de keukenbrigade. De gemeenschappelijke maaltijd in het clubhuis wordt verzorgd door Esther Koolstra, die dat zonder twijfel in English style zal doen. Er staat een tweegangen-diner op het menu waarbij tevoren moet worden aangegeven of men kiest voor vlees/vis of vegetarisch.

Bij inschrijving van een vriendin via de wedstrijdkalender moeten het NGF-nummer en het e-mailadres van de vriendin worden vermeld. Het inschrijfgeld van €15 (of €40 met greenfee) is inclusief koffie of thee bij ontvangst, een versnapering in de baan en het tweegangen-diner.