In Golfclub
TEKST HANS DE JONGH

Het bestuur van de golfclub ontvangt veel positieve reacties op het initiatief om twijfelaars weer op weg te helpen. Een soortgelijke activiteit vorig jaar leverde ook al veel deelnemers op.

Via de Vereniging van Eigenaren benaderde de golfclub deze week vooral de bewoners van de Golfresidentie die niet golfen maar er wel kennis mee willen maken. Hen wordt aangeboden om met hulp van wat ervaren leden de baan in te gaan en negen holes te lopen en/of een clinic te volgen.

Met het initiatief richt het bestuur zich ook op bewoners die wel golfen maar niet in wedstrijdverband spelen en bewoners die vroeger wel golfden maar de motivatie een beetje zijn kwijtgeraakt.

Voor mede-bewoners die kosteloos kennis willen maken met golf of het golfen weer willen oppakken, organiseert de golfclub op zaterdagmorgen 29 september en 13 oktober om 10.30 uur de golfclinic en de speciale 9-holes wedstrijd. De clinic is voor mensen die nog nooit hebben gegolfd.

De speciale 9-holes wedstrijd is ingericht om mensen te begeleiden; de begeleiders hebben geen haast, zijn heel geduldig en helpen met eenvoudige vragen de regelkennis op te frissen. Mede-bewoners die zich aangesproken voelen worden in de mail uitgenodigd een mailtje te sturen aan secretaris@golfresidentie.nl