In Golfclub

 

De baan van de OGD met zijn vele karakteristieke, tientallen jaren oude wilgen.

TEKST EN FOTO HANS DE JONGH

Bestaande leden van de golfclub Golfresidentie kunnen inderdaad voor slechts € 300 tevens lid worden van de Openbare Golfclub Dronten en daar een jaar lang onbeperkt van de baan gebruik maken. Voorzitter George Gerritsen benadrukt dat nog eens omdat hij er steeds vaker vragen over krijgt. 

Sinds 1 januari van dit jaar hebben de beide baaneigenaren daar afspraken over gemaakt. “Natuurlijk begrijp ik best dat dit niet voor alle leden interessant is maar ik ben wel door diverse leden aangesproken die een dubbel lidmaatschap overwegen. Zij weten over het algemeen niet dat dat maar € 300 kost en kennen bovendien de lidmaatschapsprocedure niet”, aldus George Gerritsen.

Leden die ook onbeperkt bij de OGD willen spelen moeten zich aanmelden bij de ledenadministratie. Die wordt gevoerd door Nelly Landas. Zij zendt de stamgegevens vervolgens naar de OGD en die verzorgt de administratie naar de NGF. Men ontvangt dan een factuur en de inloggegevens voor site en wedstrijdkalender.

Omgekeerd kunnen ook bestaande leden van de Openbare Golfclub Dronten een combi lidmaatschap aangaan met de Golfresidentie. Zij betalen dan € 476 voor dit jaar om onbeperkt van onze baan gebruik te kunnen maken. Evenals de Golfresidentie heeft ook de baan van de OGD een eigen Facebookpagina  Daarop is info te vinden over openingstijden en dergelijke zaken.