In Golfclub

TEKST HANS DE JONGH | FOTO SCREENSHOT

De seniorencommissie sluit het wedstrijdseizoen af met een Grieks buffet. Donderdag 11 oktober wordt de laatste wedstrijd gespeeld. Dan wordt tevens bekend wie de winnaar van de zomercompetitie is. Voorlopig gaat Jan Mijnders prominent aan de leiding. Vorig jaar was het Maartje Bertelink die uit handen van toenmalig voorzitter Cees de Bruin trofee en wisselbeker in ontvangst mocht nemen. 

De senioren maken er een goede gewoonte van om de laatste seizoenswedstrijd met een gemeenschappelijk etentje af te sluiten. Dit keer is het Esther Koolstra die de maaltijd verzorgt. In overleg met de commissie is voor een Grieks menu gekozen. Dat bestaat uit gerechten zoals Tzaziki, diverse soorten brood, bladerdeeg hapjes met feta en spinazie, moussaka, gyros, Griekse salade, gegrilde groenten, kofta en Griekse yoghurt.

De kosten van het buffet voor deelnemers aan de wedstrijd bedragen slechts € 12,50. Niet-wedstrijdspelers betalen € 17,50. Bijna traditioneel is ook de verloting. Bakker Prins bakt drie verschillende taarten die tijdens het etentje worden verloot. De (dag)prijzen worden – eveneens zoals ieder jaar – gesponsord door Flynth. De start is om 13.00 uur met een shotgun. Er wordt driebal Stableford gespeeld.