In Clubhuis, DAG, Golfclub

De Groep Sociaal organiseert een wandeling over de tweede lus van de golfbaan. Bewoners die niet golfen krijgen daarmee de gelegenheid om te kijken hoe de baan er in het echt uitziet. Overigens kunnen ook golfers de wandeling meemaken om te ervaren hoe het is om de baan zonder spelelement in te gaan.

Het initiatief is afkomstig van de wandelgroep van de Golfresidentie. De groep maakt wekelijks een wandeling en opperde het idee om een keer een trip over de baan te maken. De Groep Sociaal pikte dat idee op en organiseert nu met instemming van de baancommissaris en de voorzitter van de golfclub een wandeling op zaterdag 15 september. 

Iedereen die dan om 10.00 uur die ochtend aanwezig is in de buurt van de fietsenstalling vóór de keuken van het clubhuis, kan meedoen aan de wandeling. Het is de bedoeling om in groepjes van 7 of 8 personen op pad te gaan. Met ieder groepje loopt iemand mee die de baan goed kent.

Om een indruk te krijgen van de hoeveelheid deelnemers vraagt de Groep Sociaal belangstellenden zich vooraf aan te melden. Dat kan door een e-mailbericht te sturen aan Rob Dorresteijn robdorresteijn@gmail.com De wandeling neemt zo’n anderhalf uur in beslag.