In Golfclub
DOOR HANS DE JONGH

Arie den Ouden, die in de najaarsledenvergadering van de golfclub zou worden voorgedragen om binnen het bestuur de belangrijke post van promotie en marketing te bezetten, heeft laten weten dat hij toch niet voor die functie beschikbaar wil zijn. “Na zes maanden voorbereiding ben ik tot de conclusie gekomen, dat ik niet de juiste persoon ben om als buitenlid de eventuele transitie van een besloten club met buitenleden naar een open club te begeleiden”, liet hij begin deze week weten.

Arie den Ouden, die op het golfresort Buitenhof in Lelystad woont, blijft wel lid van de seniorencommissie en wil zich ook blijven inzetten voor het ambassadeurschap waarmee hij en enkele andere leden de club naar de buitenwereld willen promoten. In de ontslagbrief zegt Arie te hopen dat het bestuur in goed overleg met de leden de juiste weg weet te vinden om voor de club een voorspoedige toekomst te bewerkstelligen.

Het bestuur zegt in een reactie het vertrek van Arie den Ouden te betreuren, maar respecteert wel zijn keuze. Arie wordt schriftelijk bedankt voor zijn inzet en vernieuwende inbreng gedurende het afgelopen half jaar. “Wij hopen hem nog vaak tegen te komen op de golfbaan van de Golfresidentie Dronten”, aldus het bestuur. Dat gaat zich nu intern beraden over de vraag op welke wijze het vertrek binnen de organisatie kan worden opgevangen.