In Clubhuis, Golfclub

De damescommissie organiseert komende dinsdag, 16 april, een modemiddag in het clubhuis. Eraan vooraf wordt een negen holes wedstrijd gespeeld. Die gaat om half 11 met een shotgun van start. Iedereen is dan op tijd binnen om de inspirerende modeshow bij te wonen.

Met de show wordt een oude traditie in ere hersteld. Tot voor enkele jaren geleden was het een terugkerend evenement. De belangstelling ervoor was ook toen al groot. De show wordt verzorgd door Golf Diva Fashion dat soortgelijke shows op veel golfbanen in ons land verzorgt.

De modeshow zelf begint om half twee. Tijdens de show worden de nieuwste kledingcollecties getoond. Erna kan worden geshopt in de Fashion Corner die in het clubhuis wordt opgebouwd. De modemerken die worden geshowd zijn onder meer Daily Sports, PAR69, Girls Golf, Rönisch, Brittigan, Callaway, Alberto, Abacus en Luhta.

De negen-holeswedstrijd is behalve voor leden ook toegankelijk voor introducees. Wie niet met de wedstrijd mee kan spelen is wel welkom bij de show. De mobiele golftruck van Golf Diva met de mooiste damesaccessoires staat de hele dag op de parkeerplaats van het clubhuis.