In Golfclub

De Golfresidentie maakt zich op voor Prinsjesdag. De derde dinsdag van september is ook hier een feestelijke dag. Dat is sinds de Damescommissie jaren geleden besloot aan de Haagse folklore een eigen invulling te geven door de deelnemers aan de greensomewedstrijd toe te staan zich door hun eigen prins te laten vergezellen.

De wedstrijd staat ook open voor invité’s. Er wordt in teamverband van twee gespeeld – de prins en de prinses – in een flight van vier. Om 11.30 uur is de start met een shotgun. Bij terugkeer zijn er feestelijke hapjes en vindt de prijsuitreiking plaats. Wie mee wil spelen op Prinsjesdag kan zich tot zondagavond 18.00 uur inschrijven.

De Vier Seizoenen heeft aangeboden een dagschotel (keuze zalm of biefstuk) te serveren voor € 12,50 p.p. Wie van deze aanbieding gebruik wil maken, kan zich tot zondagavond 15 september 22.00 uur opgeven via horeca@golfresidentie.nl onder vermelding van menukeuze, naam en het aantal personen waarvoor wordt gereserveerd.

Deze gezelligheidswedstrijd wordt ook dit jaar weer gesponsord door ADFA Bedrijfsadviseurs, het bedrijf van Martien Hermans.