In Golfclub

Foto linksboven Yvonne van Someren als winnares van de ringerscore bij de dames winterwedstrijden. Rechts boven de winnaars van de eerste 18 holes wedstrijd van het nieuwe seizoen en onderste foto en overzicht van de start van de prijsuitreiking.

Hoewel het weer nog niet echt tot dat van de lente kon worden gerekend kijken de dames niettemin terug op een fantastische start van het nieuwe seizoen met een ‘hovenierswedstrijd’. Brink Hoveniers uit Kampen sponsorde de wedstrijd om daarmee, zoals hij zelf zei, “iets terug te kunnen doen aan al zijn klanten op het park”.

De 27 dames hadden er met het Texas Scramble-spel een feestelijke wedstrijd van gemaakt. Ze beleefden een heerlijke dag en genoten vooral ook van de speelse spelvorm. Er werd goed doorgelopen in de baan en ready golf gespeeld waardoor de flights elkaar niet uit het oog konden verliezen.

De flight bij de 18 holes wedstrijd met Yvonne van Someren, Carla Veenstra en Monique Woltjer kwam als beste uit de strijd en scoorde maar liefst 46 Stablefordpunten. Bij de 9 holes wedstrijd waren het Tiny de Vries, Nancy van Opstal en Ellen Suijs die over de betere papieren beschikten.

De eerste winter-dames-ringerscore werd gewonnen door Yvonne van Someren. Tot de laatste wedstrijd was het spannend omdat ook Tineke Visch in de race was voor de (smaakvolle) medaille. Omdat zij haar score in de laatste ronde niet wist te verbeteren ging de prijs naar Yvonne.