Clubhuis agenda

Groep Sociaal organiseert wandeling over tweede lus golfbaan

De Groep Sociaal organiseert een wandeling over de tweede lus van de golfbaan. Bewoners die niet golfen krijgen daarmee de ...
Verder Lezen

Golfclub houdt ledenraadpleging over golfbaan, clubhuis en vrijwilligers

TEKST HANS DE JONGH Het bestuur van de golfclub heeft een ledenraadpleging uitgeschreven voor komende maandagavond. Het verwacht daar een ...
Verder Lezen

Inge Nijhoff ‘vangt’ – na lang zoeken – bloedmaan in kunstwerk 4Seizoenen

'En toen kreeg ik ineens dit beeld voor m'n lens' TEKST HANS DE JONGH | FOTO INGE NIJHOFF Inge Nijhoff ...
Verder Lezen

Actie Golf4Life voor KWF op Golfresidentie brengt € 12.503 op

De actie Golf4Life heeft € 12.503 opgebracht. Dat is ruim € 1700 meer dan op de slotavond, een maand geleden, ...
Verder Lezen

Gezellig en praktisch

Het clubhuis is dé ontmoetingsplaats op de Golf Residentie. En niet alleen voor de bewoners. Er vinden diverse activiteiten plaats zoals cursussen en lezingen, het fungeert als stemlokaal bij verkiezingen en golfspelers ontmoeten elkaar en hun gasten hier. Het is een uitvalsbasis voor passanten en een prachtige plek om te netwerken.

Een  royale tuin voor iedereen

Rond het clubhuis ligt een royale tuin. Een deel hiervan is een prachtig terras en kinderen kunnen spelen in de kinderspeelplaats. Voor de oudere jeugd is er iets verderop een fraai trapveld. De tuincommissie, bestaande uit een grote groep zeer enthousiaste bewoners met groene vingers, onderhoudt het geheel!

Een ruimte huren kan iedereen

Het clubhuis heeft diverse ruimtes die beschikbaar en geschikt zijn voor vergaderingen. De kosten bedragen € 75,- excl. btw per dagdeel. Voor € 50,- extra kan men een beamer huren.
Informatie en reserveringen
Telefoon: 0321 – 841716
E-mail: horeca@golfresidentie.nl

Gezelligheid kent hier (écht) geen tijd

Of u nu komt golfen, een hapje eten of samen lekker komt genieten van de prachtige omgeving, het clubhuis is een ontmoetingsplek voor iedereen! Het clubhuis als bruisend hart van de Residentie geeft het wonen en leven hier zo’n prettig ‘vakantiegevoel’: je bent er écht even lekker uit.
Samen besturen, onderhouden etc. versterken die gedachte nog eens. En u bent van harte welkom om te delen in dat gevoel!
Dit fotoalbum geeft u een indruk van alles wat zich afspeelt in en rond het clubhuis.