Clubhuis agenda

Engeland centraal op dames ‘klassieker’

Apple-pie en eton mess op zonovergoten Vriendinnendag De traditionele Vriendinnendag - intussen een klassieker op de wedstrijdkalender - had dit ...
Verder Lezen

Openingstijden van clubhuis worden tot half augustus aangepast

'Jammer en ongewenst maar er is op dit moment geen andere oplossing' De openingstijden van het clubhuis worden tot half ...
Verder Lezen

Nationaal record aantal holes lopen verbeterd; actie brengt € 10.750 op

  TEKST EN FOTO'S HANS DE JONGH Iris Wierda en Ed Visch hebben het nationaal record van het aantal holes ...
Verder Lezen

Golfmarathon is bij krieken van de dag van start gegaan

TEKST HANS DE JONGH | FOTO BERT WIERDA Bij het krieken van de dag zijn vanmorgen om exact 5.00 uur ...
Verder Lezen

Gezellig en praktisch

Het clubhuis is dé ontmoetingsplaats op de Golf Residentie. En niet alleen voor de bewoners. Er vinden diverse activiteiten plaats zoals cursussen en lezingen, het fungeert als stemlokaal bij verkiezingen en golfspelers ontmoeten elkaar en hun gasten hier. Het is een uitvalsbasis voor passanten en een prachtige plek om te netwerken.

Een  royale tuin voor iedereen

Rond het clubhuis ligt een royale tuin. Een deel hiervan is een prachtig terras en kinderen kunnen spelen in de kinderspeelplaats. Voor de oudere jeugd is er iets verderop een fraai trapveld. De tuincommissie, bestaande uit een grote groep zeer enthousiaste bewoners met groene vingers, onderhoudt het geheel!

Een ruimte huren kan iedereen

Het clubhuis heeft diverse ruimtes die beschikbaar en geschikt zijn voor vergaderingen. De kosten bedragen € 75,- excl. btw per dagdeel. Voor € 50,- extra kan men een beamer huren.
Informatie en reserveringen
Telefoon: 0321 – 841716
E-mail: horeca@golfresidentie.nl

Gezelligheid kent hier (écht) geen tijd

Of u nu komt golfen, een hapje eten of samen lekker komt genieten van de prachtige omgeving, het clubhuis is een ontmoetingsplek voor iedereen! Het clubhuis als bruisend hart van de Residentie geeft het wonen en leven hier zo’n prettig ‘vakantiegevoel’: je bent er écht even lekker uit.
Samen besturen, onderhouden etc. versterken die gedachte nog eens. En u bent van harte welkom om te delen in dat gevoel!
Dit fotoalbum geeft u een indruk van alles wat zich afspeelt in en rond het clubhuis.