Clubhuis agenda

Clubhuis De Vier Seizoenen na 24 december weekje dicht

Clubhuis De Vier Seizoenen gaat van 25 tot en met 30 december een weekje dicht. Mensen die voor een van ...
Verder Lezen

Knallende jaarwisseling in clubhuis De Vier Seizoenen

Er komt tijdens de jaarwisseling een knallend feest in clubhuis De Vier Seizoenen. Op oudejaarsavond begint om half elf in ...
Verder Lezen

Den van 17 jaar oud verhuist als kerstboom naar tuin van clubhuis

         Het clubhuis heeft weer een kerstboom. De 17 jaar oude dennenboom die vanmorgen in de tuin van ...
Verder Lezen

Ledenwerfactie golfclub na verlaging van speeltarief voor buitenleden

TEKST HANS DE JONGH Golfclub en Vereniging van Eigenaren van de Golfresidentie zijn samen een actie gestart om meer buitenleden ...
Verder Lezen

Gezellig en praktisch

Het clubhuis is dé ontmoetingsplaats op de Golf Residentie. En niet alleen voor de bewoners. Er vinden diverse activiteiten plaats zoals cursussen en lezingen, het fungeert als stemlokaal bij verkiezingen en golfspelers ontmoeten elkaar en hun gasten hier. Het is een uitvalsbasis voor passanten en een prachtige plek om te netwerken.

Een  royale tuin voor iedereen

Rond het clubhuis ligt een royale tuin. Een deel hiervan is een prachtig terras en kinderen kunnen spelen in de kinderspeelplaats. Voor de oudere jeugd is er iets verderop een fraai trapveld. De tuincommissie, bestaande uit een grote groep zeer enthousiaste bewoners met groene vingers, onderhoudt het geheel!

Een ruimte huren kan iedereen

Het clubhuis heeft diverse ruimtes die beschikbaar en geschikt zijn voor vergaderingen. De kosten bedragen € 75,- excl. btw per dagdeel. Voor € 50,- extra kan men een beamer huren.
Informatie en reserveringen
Telefoon: 0321 – 841716
E-mail: horeca@golfresidentie.nl

Gezelligheid kent hier (écht) geen tijd

Of u nu komt golfen, een hapje eten of samen lekker komt genieten van de prachtige omgeving, het clubhuis is een ontmoetingsplek voor iedereen! Het clubhuis als bruisend hart van de Residentie geeft het wonen en leven hier zo’n prettig ‘vakantiegevoel’: je bent er écht even lekker uit.
Samen besturen, onderhouden etc. versterken die gedachte nog eens. En u bent van harte welkom om te delen in dat gevoel!
Dit fotoalbum geeft u een indruk van alles wat zich afspeelt in en rond het clubhuis.