Clubhuis agenda

Hoofdgreenkeeper Gerben de Kievit fietst zes keer Alpe d’Huez op voor KWF

TEKST EN FOTO HANS DE JONGH Hoofdgreenkeeper Gerben de Kievit doet dit jaar samen met zijn echtgenote en een tien ...
Verder Lezen

Nieuwe opzet marshalorganisatie; marshal krijgt meer autoriteit

TEKST HANS DE JONGH De marshalorganisatie op de Golfresidentie wordt aangepast aan de gewijzigde omstandigheden. De nieuwe opzet is een ...
Verder Lezen

Winterwandeling over de golfbaan

Vorig jaar is er twee keer een wandeling over de golfbaan georganiseerd. De deelnemers hebben toen voorgesteld om ieder seizoen ...
Verder Lezen

Vier Seizoenen gebouw nu helemaal in eigendom van VvE

Vandaag zijn bij de notaris de vereiste handtekeningen gezet en is het gehele Vier Seizoenen gebouw eigendom van de VvE ...
Verder Lezen

Gezellig en praktisch

Het clubhuis is dé ontmoetingsplaats op de Golf Residentie. En niet alleen voor de bewoners. Er vinden diverse activiteiten plaats zoals cursussen en lezingen, het fungeert als stemlokaal bij verkiezingen en golfspelers ontmoeten elkaar en hun gasten hier. Het is een uitvalsbasis voor passanten en een prachtige plek om te netwerken.

Een  royale tuin voor iedereen

Rond het clubhuis ligt een royale tuin. Een deel hiervan is een prachtig terras en kinderen kunnen spelen in de kinderspeelplaats. Voor de oudere jeugd is er iets verderop een fraai trapveld. De tuincommissie, bestaande uit een grote groep zeer enthousiaste bewoners met groene vingers, onderhoudt het geheel!

Een ruimte huren kan iedereen

Het clubhuis heeft diverse ruimtes die beschikbaar en geschikt zijn voor vergaderingen. De kosten bedragen € 75,- excl. btw per dagdeel. Voor € 50,- extra kan men een beamer huren.
Informatie en reserveringen
Telefoon: 0321 – 841716
E-mail: horeca@golfresidentie.nl

Gezelligheid kent hier (écht) geen tijd

Of u nu komt golfen, een hapje eten of samen lekker komt genieten van de prachtige omgeving, het clubhuis is een ontmoetingsplek voor iedereen! Het clubhuis als bruisend hart van de Residentie geeft het wonen en leven hier zo’n prettig ‘vakantiegevoel’: je bent er écht even lekker uit.
Samen besturen, onderhouden etc. versterken die gedachte nog eens. En u bent van harte welkom om te delen in dat gevoel!
Dit fotoalbum geeft u een indruk van alles wat zich afspeelt in en rond het clubhuis.