In VvE

In de afgelopen dagen hebben de lokale media zoals de FlevoPost en de Drontenaar nieuws gebracht over studenthuisvesting op de Golf Residentie. De journalisten blijken zeer matig geïnformeerd te zijn en verschillende procedures niet uit elkaar te houden. Daardoor was de berichtgeving op z’n minst verwarrend  en niet erg objectief.

We laten dit dan ook niet zomaar passeren en zetten de volgende acties in gang. Alle bewoners ontvangen een notitie van het bestuur over de feitelijke gang van zaken en het bestuursstandpunt rond de procedures met betrekking tot studenthuisvesting. Deze notitie is bedoeld om de kwestie studenthuisvesting van achtergrond te voorzien en de feiten op een rij te zetten. Het is geen agendapunt voor de algemene vergadering van 14 november as., maar er kunnen natuurlijk wel vragen over gesteld worden.

Deze notitie gaat ook naar de redacties van FlevoPost, de Drontenaar en de berichtendienst van omroep Flevoland met het verzoek om een nieuw artikel te publiceren.De gemeente ontvangt een afschrift van deze notitie