In Golf Residentie Dronten, VvE

Naast het bezit van uw huis en tuin, hebben wij op de Golf Residentie ook een mandelig bezit.

Om dat mandelig bezit goed te onderhouden en te beheren hebben alle bewoners de Vereniging van Eigenaren het mandaat gegeven om dat voor ons te doen. Dat betekent dat we niet willen dat een individuele bewoner zelfstandig veranderingen gaat aanbrengen aan ons mandelig eigendom!

Het onderhoud van ons mandelig eigendom is in deskundige handen van onze aannemer. De VvE controleert de kwaliteit van dat onderhoud en laat zich eventueel bijstaan door een extern adviseur. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dat onderhoud, dan is de Parkmanager uw eerste aanspreekpunt. De Parkmanager heeft op onze website een aparte rubriek ONDERHOUD waarop vermeld wordt welk onderhoud gepleegd gaat worden.

Brengt u zelf veranderingen aan ons mandelig bezit aan of eigent u zich delen hiervan toe, dan riskeert u een boete zult u alles weer in de oorspronkelijke staat moeten terugbrengen. Deze afspraken liggen vast in onze statuten en huishoudelijk reglement. Middels de aankoop van uw woning en en een meerderheid van stemmen hebben we ons hieraan gecommitteerd. Wanneer we ons allemaal houden aan onze afspraken maakt u het ons VvE bestuur een stuk eenvoudiger en voorkomen we gedoe achteraf.

Wij rekenen op uw begrip en medewerking.

Een bericht van de VvE commissie Beheer en Onderhoud