In Golfclub

Speciaal voor de deelnemers aan de Glow in the Dark bereidt De Vier Seizoenen een Linzen curry pie of een steak and Guinness pie met een frisse salade.

De weekeindcommissie heeft een spectaculaire wedstrijd in petto om het nieuwe seizoen mee te openen: een Glow in the Dark. De wedstrijd staat voor vrijdagavond 20 maart in de planning en gaat over negen holes. De eerste flight start om 20.00 uur, de laatste rond 22.00 uur. De prijsuitreiking vindt ’s nachts om half 1 plaats. 

Glow in the Dark wordt gespeeld met gebruikmaking van lichtgevende ballen. De afslagplaatsen en greens worden verlicht met lichtgevende staafjes. Er worden maximaal 51 spelers toegelaten tot deze wedstrijd; de eerste twintig aanmeldingen zijn al binnen. Wie dit spektakelstuk wil meebeleven moet, om teleurstelling te voorkomen, niet te lang wachten met inschrijven.

De wedstrijdcommissie heeft ter voorbereiding voldoende materialen ingeslagen en adviseert deelnemers om zelf een zaklantaarn mee te nemen. In verband met de aanschafkosten van de extra materialen, waaronder de lichtgevende balletjes, is het inschrijfgeld opgehoogd naar € 5,00 in plaats van de gebruikelijke € 2,50.

Peter Zandvliet van De Vier Seizoenen heeft voor de mensen die vooraf iets willen eten een menu samengesteld. Wie hiervan gebruik wil maken, kan dat aan hem kenbaar maken. Na afloop is het voor de deelnemers mogelijk een lekkere kop soep te bestellen. Daarnaast is er – voor eigen kosten – Glühwein om buiten, bij een gezellig vuurtje, op temperatuur te komen.