In Golfclub

Er is door de wedstrijdcommissie van de golfclub voor zaterdag 8 april een inloop georganiseerd die speciaal is bedoeld voor nieuwe leden en/of leden met een hogere handicap. Opzet is die groep spelers kennis te laten maken met de baan en mogelijke drempelvrees voor wedstrijden weg te nemen.

In het verleden heeft het bestuur dit soort inlopen een aantal malen georganiseerd. Er kwamen vaak veel positieve reacties binnen op de ontspannen sfeer en de toegankelijke uitleg die er werd gegeven. Daarom is deze inloop om bekend te raken met het spel, de baan en de faciliteiten opnieuw op de kalender gezet. De start is om 11.00 uur; de ontvangst met koffie of thee in het clubhuis is vanaf 10.00 uur.

Tijdens de inloop wordt elke flight begeleid door een geoefende speler. Die geeft speladviezen en vertelt hoe een hole het best kan worden aangespeeld. Na afloop is er onder het genot van een drankje gelegenheid om in het clubhuis na te praten over de opgedane ervaringen. Geïnteresseerden worden uitgenodigd zichzelf in te schrijven of een mail te sturen aan wedstrijdcommissie@golfresidentie.nl