In Golfclub

In de nieuwe Fore een interview met de nieuwe hoofdgreenkeeper.

DOOR HANS DE JONGH

In de eerste Fore van dit jaar, die morgen verschijnt, vertelt de nieuwe hoofdgreenkeeper van de Golfresidentie openhartig over zijn liefde voor de natuur. “Ik ben geen kantoormens en wil het liefst van zonsopgang tot zonsondergang buiten in de natuur bezig zijn”.

Rob Stegeman treedt 1 april in dienst van SBA Groen & Golf nadat hij eerder eenzelfde functie bij Dorhout Mees vervulde. Daar vertrok hij een aantal jaren terug toen de baan in Biddinghuizen werd gedecimeerd en voor zonnepanelen in de plaats van fairways werd gekozen.

In het digitale clubmagazine staat ook een kennismakingsgeprek met Bob Raadjes, de nieuwe baancommissaris en bestuurslid van de Vereniging van Eigenaren. Bob, die zich heel gemotiveerd voelt in de rol die hij nu heeft, doneert een deel van zijn vrijheid om de baan in prima staat te brengen.

Veel aandacht is er ook voor de nieuwe formule waar Mixed Friday op 21 april mee van start gaat. Sponsor Firmseats wil het golfevenement, dat in het verleden vaak opzien baarde door de grote aantallen deelnemers, weer nadrukkelijker verbinden met business en plezier en introduceert daarvoor ook arrangementen.

In de Fore is er verder aandacht voor de competitie van de NGF en de deelnemende teams, Thomas Luitjens die aan de Alpe d’HuZes meedoet, de vaste rubrieken, een behartenswaardige bijdrage van voorzitter Jan Haasnoot en de gebruikelijke serie interessante berichten.