In Golfclub
TEKST HANS DE JONGH

Waardebonnen van GolfXchange die spelers ooit als prijs wonnen en nog niet hebben ingewisseld, zijn nog tot 1 mei te verzilveren in de golfshop. Daarop attendeert de wedstrijdcommissie. Met ingang van die datum sluit de winkel definitief en verliezen de bonnen hun geldigheid. Rianet van der Ven en Mike Woltering trekken zich dan terug van hun bastion in Dronten en gaan zich voornamelijk richten op The Links Valley in Ermelo.

Dat geldt niet voor greenfees van de Openbare Golfclub Dronten. Die blijven hun waarde houden, ook nà 1 mei. Golfprofessional en voormalig lid van de Golfresidentie Guido Oomkens neemt per diezelfde datum de dagelijkse leiding over van de Openbare Golfclub Dronten (OGD). Hij garandeert dat de greenfees die op enigerlei wijze bij een wedstrijd zijn verdiend of anderszins ingekocht ook na die datum gewoon kunnen worden ingewisseld.

De sluiting van de shop van GolfXchange betekent niet dat op de Golfresidentie geen golfgerelateerde artikelen meer kunnen worden gekocht. In de houten bebouwing op de drivingsrange opent ook op 1 mei een shop waarin naast greenfees voor de Openbare Golfclub Dronten ook kleinere golfartikelen verkrijgbaar zijn. Nog niet bekend is of er een nieuwe functie komt voor de bestaande shop die per 1 mei wordt gesloten..

FOTO

Een recent advertentiebeeld van GolfXchange.