In Golfclub
TEKST HANS DE JONGH | FOTO MARY-ANN BERNS

Vriendinnendag 2017 is een feestelijke gebeurtenis geworden, niet in de laatste plaats natuurlijk dankzij de grote groep deelnemers die zich ook nu weer op dit evenement verheugde. Het leverde ook een vrolijke fotoserie op die met enige vertraging, vanwege een storing in de camera, vanaf vandaag op de site te zien is.

Het meer dan voortreffelijke weer zorgde ook voor een zonnige dag van deze traditioneel door Flynth adviseurs en accountants gesponsorde landenwedstrijd waarin Zweden dit keer centraal stond. Er was bovendien een leuke samenwerking met de uitbaters van Buiten de Baan waardoor ook de hapjes en de maaltijd Zweden gerelateerd waren.

Bij de wedstrijd ging het niet alleen om de sportieve prestatie. In de baan werd via een quiz ook de kennis van Zweden getest. Mariëlle Geraets en Jacqueline Corjanus kwamen met de meeste Stablefordpunten binnen, gevolgd door Angeline van Seventer en Joke van Gent. Nelly Landas en Marion Driesman werden derde.

De longest werd geslagen door Yvonne Hermans en de neary ging naar Angeline van Seventer. Het koppel Margreet de Jongh en Marianne van Maarschalkerweerd werd winnaar van de kennisquiz. En in de baan was er een speciale rol voor Mary-Ann Berns. Zij verzorgde daar de catering.

FOTO

Twee aan de Vriendinnendag deelnemende maatjes gefotografeerd in een speelse pose.