In Golfclub
TEKST HANS DE JONGH | FOTO’S MAARTJE BERTELINK

De viering van het vierde lustrumfeest is succesvol van start gegaan met een 9 holes Texas Scramble wedstrijd en een kinderwedstrijd die op hole 10 werd gespeeld. Ander hoogtepunt was het warm buffet waarvoor zich zo’n 50 man hadden aangemeld. De Fours Seasons zorgden voor een sfeervolle muzikale ambiance. Het gezellig samenzijn duurde daardoor veel langer dan aanvankelijk was voorzien.

De Texas Scramble wedstrijd werd gewonnen door Ilse van Dissel, Trudy Siegman, Nanda Siemer en Ruchama Mast die de negen holes met hun gemeenschappelijke playinghandicap van 8 in 29 slagen liepen. Marijke Dorresteijn, Aty Schenk, Boy Acosta en Loek Suijs, met phcp 7, werden met 2 slagen meer tweede en Angela Mulder, Jeroen ten Tije, Mart de Jong en Sylvia Runneboom werden met phcp van 6 ook met 31 slagen derde.

Hoofdsponsor van de dag was fietsenhandel Jan Brinkman. De sponsor had ook voor de jongere kinderen, die één hole liepen en op de green een putterwedstrijd hielden, een aardige attentie. Daardoor waren er, in de vorm van een ding dong fietsbel, ook prijsjes voor Renske die 1ste werd, voor Julian, die tweede werd, voor Bram die derde werd en voor Lieve die de vierde prijs in de wacht sleepte.

FOTO’S

De respectievelijke winnaars van de Texas Scramble wedstrijd en helemaal onder de winnende kinderen van de putterwedstrijd.