In Golfclub

De baan van de Golfresidentie vormt zondag het decor van twee ongetwijfeld uiterst spannende promotiewedstrijden in de NGF-competitie. Het gaat om promotie in de 36 holes competitie van de eerste naar de hoofdklasse. In het amateurgolf is de hoofdklasse de hoogst bereikbare status.

De teams die de degens op onze baan zullen kruisen zijn Zeewolde 1 dat aantreedt tegen Amelisweerd 2 en Prise d’Eau 1 dat de Noord Nederlandse 2 als opponent treft. De damesteams van Zeewolde 1, Prise d’Eau en Noord Nederlandse 2 waren ongenaakbaar in hun poules en werden met grote overmacht (zonder puntverlies) kampioen.

Alleen het team van Amelisweerd 2 liet een puntje liggen tegen ’t Zelle, maar mag nu toch aantreden voor een plek op het hoogste niveau. Gelet op de handicapsterkte belooft het mooi golf te worden. Nagenoeg alle meespelende dames zijn single handicappers variërend van  1,7 tot maximaal 10.0.

Wedstrijdleider is Ed Visch. Ed is competitie-coördinator van de Golfresidentie. Hij heeft laten weten er alles aan te zullen doen om de beschikbaarheid van de baan optimaal te benutten. Als leden vragen hebben over de speelmogelijkheden kunnen zij met hem contact opnemen. Zijn telefoonnummer is 06-22696063.