In Golfclub

TEKST HANS DE JONGH

Er komt steeds meer clubkleding beschikbaar via J&J Golfartikelen. Na de introductie van de populaire en intussen volledig uitverkochte wintermuts zijn er vanaf 10 maart ook truien, polo’s en gilets verkrijgbaar waarop het logo van de Golfresidentie staat. Op de website https://golf.myonline.store/ kunnen bestellingen worden geplaatst.

Binnen de golfclub van de Golfresidentie blijkt er al enige tijd behoefte om tegen betaalbare prijzen leuke clubkleding of accessoires te kunnen aanschaffen. Jeroen van Vliet en Jan de Vries hebben daarop het idee opgevat om hier op kleine schaal in te voorzien. De initiatiefnemers staan open voor suggesties en ideeën die een toevoeging kunnen zijn in de webshop.

Nieuw in het programma zijn bodywarmers en truien in de gangbare maten in de kleuren blauw en grijs en met op de linkerzijde het geborduurde logo van de Golfresidentie. Ook zijn er zowel voor dames als heren blauwe poloshirts te koop die van 100 procent polyester zijn en voorzien zijn van een gedrukt logo. De unisex truien zijn sneldrogend en van hoogwaardige kwaliteit, verzekeren J & J.