In Golfclub

Nu het ledenaantal van onze golfclub groeit kan de sponsorcommissie zich voorstellen dat er (nieuwe) leden zijn die met hun bedrijf de golfclub willen ondersteunen doormiddel van sponsoring. Hiermee helpt u niet alleen de golfclub maar kunt u ook uw bedrijf op verschillende manieren onder de aandacht brengen bij zowel leden van de golfclub als bewoners van de Golfresidentie.

Dit kan al vanaf € 150,- per jaar. Zo kan bijvoorbeeld uw bedrijfslogo op de zuil bij het clubhuis of een advertentie in ons digitale clubmagazine, de Fore Seasons. Dit clubblad verschijnt vier keer per jaar in een gegarandeerde oplage van rond de 700 exemplaren. Het is ook mogelijk dat uw voorkeur uitgaat naar meer zichtbaarheid in de baan. Dit kan bijvoorbeeld door middel van holesponsoring. Het is ook mogelijk om een buggy te laten bedrukken met uw bedrijfsuiting.

Daarnaast is het met ingang van 2022 weer mogelijk om uw bedrijfslogo op de bagtags te laten plaatsen. Tenslotte is wellicht wedstrijdsponsoring een optie, dit kan op vele manieren, van het verbinden van uw bedrijfsnaam aan een complete competitie, tot sponsoring van een dagwedstrijd, tot bij voorbeeld birdieballen met uw logo. Heeft u andere ideeën bij de invulling van een sponsoring dan kan er altijd een pakket op maat in gezamenlijk overleg worden gemaakt.

Ook is het mogelijk om als privé-persoon de club op deze manier te ondersteunen. Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op met Jeroen van Vliet, voorzitter van de sponsorcommissie.