In Golfclub

Gemeenschappelijk initiatief van Golfresidentie en OGD

TEKST EN FOTO HANS DE JONGH

Met een spandoek van 6 bij 2 meter hebben de Golfresidentie Dronten en de Openbare Golfclub Dronten (OGD) het initiatief genomen om gezamenlijk belangstellenden te interesseren voor de golfsport. Het spandoek is dinsdagavond door een grote groep vrijwilligers opgehangen aan een frame van 50 strekkende meter stalen buis ter hoogte van de holes 4 en 5.

Deze plaats is gekozen omdat hier al het verkeer dat over de provinciale wegen N309 en N305 rijdt langs komt. De passanten worden via de banner geattendeerd op de gemeenschappelijke website www.uniekgolfen.nl van Golfresidentie Dronten, de OGD en The Links Valley in Ermelo. Geïnteresseerden kunnen er een greenfee en een starttijd reserveren voor de 18 holesbaan van de Golfresidentie, de 9 holesbaan van de OGD of de 9 holesbaan van The Links Valley.

Geruime tijd geleden al werden de plannen hiervoor ontwikkeld. Tot nu toe was het wachten op de uitvoering ervan. Het plan, dat voor het eerst rijpte in de boezem van de promotiecommissie van de Golfresidentie, moet vooral greenfeespelers lokken. De besturen van de Vereniging van Eigenaren, de beheerder van de baan, en van de golfclub van de Golfresidentie, promoten de besloten baan steeds nadrukkelijker om spelers van buiten te trekken.

FOTO

Het spandoek langs de N309 en de N305 dat belangstellenden voor de golfsport moet interesseren.