In Golfclub
TEKST EN FOTO HANS DE JONGH

Feike Greidanus, die dit jaar bij de hogere handicappers de William’s Trofee won, ziet er met de kerstdagen op zijn paasbest uit. Door de meerrondewedstrijd te winnen mocht hij zich een modieus maatkostuum laten aanmeten ter waarde van € 500 bij sponsor William’s Fashion For Men (WFFM) aan de Redepassage. 

“Het zit me als gegoten”, zei Feike toen hij bij William’s Fashion For Men zijn maatkostuum kwam ophalen. “Ik heb zelden een tweedelig pak gehad dat zo prettig paste”, oordeelde hij niet ongemeend in de richting van William van der Kolk. Diens beide winkels richten zich op het midden en hogere modesegment.

WFFM stopte – na tien jaar – weliswaar met de sponsoring van onze club, maar de relatie helemaal verbreken wil hij niet. Dat bleek na een gesprek dat hij voerde met George Gerritsen, de voorzitter van de Herencommissie. William beloofde dat leden van de golfclub bij hem op tien procent korting kunnen blijven rekenen.

Behalve Feike Greidanus won ook Aart Lijs een maatkostuum met dezelfde waarde. Aart, die nog geen gelegenheid heeft gehad om het te laten aanmeten door William van der Kolk, won de William’s Trofee in de lagere categorie. Daarnaast trakteerde het modehuis alle deelnemers aan de finalewedstrijd op een waardecheque van € 20.

FOTO

Feike Greidanus showt zijn nieuwe maatkostuum, terwijl William van der Kolk (l) tevreden toekijkt.