In Golfclub

Na de hervatting van de wedstrijden gaat nu ook Mixed Friday weer van start. Vrijdag 17 juli wordt daar de eerste wedstrijd van dit jaar van gespeeld. Er resteren voor dit jaar drie van deze wedstrijden. De eerste wedstrijd wordt op twee banen gespeld. Dat zijn de laatste lus van de Golfresidentie en de negen holes van de Openbare Golfclub Dronten.

De strijd om de Ryder- en Solheim Cup, die in september op onze baan zou plaatsvinden, gaat dit jaar definitief niet door. De kwalificatieronden kunnen niet op tijd meer worden gespeeld. Dat heeft de wedstrijdcommissie besloten in goed overleg met de golfclub Flevoland. Beide clubs hopen dat er volgend jaar wel ruimte is om elkaar te treffen.

De seniorencommissie heeft besloten om het clubkampioenschap Strokeplay voor senioren wel te laten doorgaan. Dit kampioenschap wordt over twee ronden gespeeld; de eerste ronde staat voor donderdag 16 juli op de kalender. Een week later wordt dan de tweede ronde gespeeld. Robbert Springer won de titel vorig jaar.