In Golfclub
DOOR HANS DE JONGH

Eerder dan oorspronkelijk was voorzien komt de aangepaste handicap die ontstaat vanwege de invoering van het WHS, het Wereld Handicap Systeem, op het digitale ledenpasje te staan. De NGF verwacht dat dit rond de kerstdagen zal gebeuren. In veel gevallen zal de exact handicap iets hoger zijn dan de huidige berekening die via het EHS, het Europese handicapsysteem tot stand komt.

Dat vertelde Janke van der Werf van de Nederlandse Golf Federatie op een digitale kennismakingsbijeenkomst met het bestuur van de golfclub van de Golfresidentie. Zij is de nieuwe accountmanager voor onze vereniging en zal als zodanig tenminste twee keer per jaar een ontmoeting hebben met het bestuur.

De functie van accountmanager is ontstaan na de invoering van een nieuwe werkwijze binnen het bestuur van de NGF. Doel is te komen tot een intensievere clubbegeleiding. Tijdens die eerste bijeenkomst kwamen diverse onderwerpen aan bod variërend van de problematiek rond het reserveringssysteem tot het digitaliseren van het betalen van inschrijfgeld.