In Golfclub
De Golfresidentie Dronten staat op 30 juni 2018 volledig in het teken van de actie Golf4Life, om zoveel mogelijk geld in het laatje te brengen voor de strijd tegen kanker. Kanker is een ziekte waar wij vroeg of laat allemaal mee in aanraking komen zij het bij jezelf of bij een naaste. Om kanker te bestrijden is en blijft onderzoek heel hard nodig en daar roepen wij uw hulp bij in.

Het huidige Golf4Life evenement is een initiatief van het Koningin Wilhelmina Fonds [KWF] in samenwerking met een aantal golfclubs. In 2013 bedachten Sebastian Dresen en Martijn van Oosterhout [GC Brunsummerheide] onder de naam “Golf4Hope” een concept waarin het benefiet- en spelelement samengevoegd en leidde tot een mooie actiedag. Hiermee zijn zij de grondleggers van een prachtig evenement, die bijdraagt aan bewustwording rondom kanker, maar vooral ook geld oplevert voor verder onderzoek voor de bestrijding ervan. Nu 5 jaar later gaan zij weer op herhaling op GC Brunsummerheide en wordt het concept bij zoveel mogelijk golfclubs onder de aandacht gebracht en uitgerold.

Het Golf4Life evenement bestaat uit vele onderdelen en start bij zonsopkomst [circa 05:00 uur] en eindigt bij zonsondergang [circa 22:30 uur]. Ed Visch en Iris Wierda zullen op deze dag de uitdaging aangaan door de golfmarathon te lopen en proberen zoveel mogelijk holes te lopen gedurende het beschikbare daglicht. Iedereen is van harte welkom om het duo bij het krieken van de dag een hart onder de riem te steken. Het huidige “record” staat op 104 holes, dus dat wordt nog een hele opgave om daarbij in de buurt te komen of te overtreffen. Eén ding staat vast: zij gaan er voor! Ed en Iris hebben uw steun heel hard nodig en spreken de hoop uit dat familie, vrienden, kennissen en bedrijven hen willen sponsoren of gebruik zullen maken van de andere vormen van sponsoring die worden aangeboden.

Kom in actie en ondersteun Ed en Iris gedurende de marathon door een paar holes met hen mee te wandelen. Wij moeten toch in staat zijn om in grote getale het laatste uur van de marathon feestelijk te maken en onze helden van de dag binnen te halen.

Naast de golfmarathon worden er nog vele andere activiteiten georganiseerd. Zo worden er een 2-tal wedstrijden georganiseerd: een 9-holes individuele wedstrijd en een 18-holes Texas-scramble wedstrijd, waarbij u zich kunt aanmelden met een team bestaande uit 2 of 4 spelers. Zowel leden als niet-leden kunnen zich voor de combinatie van deze twee wedstrijden opgeven via golf4lifedronten@gmail.com. Samen met de horeca van de Vier Seizoenen is er een dag-arrangement samengesteld:

-ontvangst met koffie/thee

-deelname aan ochtendwedstrijd [9 holes individueel]

-lunchbuffet

-deelname aan middagwedstrijd [18 holes Texas-scramble team 2/4 spelers]

-diner, waarbij keuze uit hamburger/frites of braadworst/frites

Kosten bedragen €50,- voor leden en €75,- voor niet-leden [hiervan gaat €35,- rechtstreeks naar KWF en de greenfee kosten komen eveneens ten goede aan KWF]. Drankjes tijdens lunch/diner zijn niet inbegrepen. Daarnaast wordt gedacht aan een “Beat the Pro”-hole en verschillende uitdagingen op de puttinggreen, die verzorgd zullen worden door golfpro Guido Oomkens en Bastiaan Haasnoot.

DJ Mark Wright zal tijdens deze dag zorgen voor de muzikale omlijsting: van hedendaagse muziek tot en met de veelgeprezen smartlap, alles is mogelijk: tegen een kleine donatie voor het KWF kunt u uw verzoeknummer aanvragen.

Doe mee en maak van deze dag een onvergetelijke dag!

Voor vragen over deze dag kunt u contact opnemen via de mail golf4lifedronten@gmail.com. De organisatie probeert uw vraag zsm te beantwoorden.