In Golfclub

De golfclub gaat opnieuw een clinic en een speciale 9-holeswedstrijd organiseren voor mensen van wie de regelkennis en/of golfvaardigheid wat is weggezakt.  De gedachte achter het initiatief is om zoveel mogelijk bewoners plezier te laten beleven aan het golfspel. Een soortgelijke activiteit werd ook vorig jaar op poten gezet. Een onverwacht groot aantal bewoners raakte daardoor weer gemotiveerd en is sindsdien regelmatig in de baan te vinden.

Bewoners van de Golfresidentie ontvangen per e-mail een uitnodiging voor de nieuwe kennismaking. Het gaat daarbij vooral om bewoners die niet golfen maar wel kennis willen maken met de sport, bewoners die wel golfen, maar niet in wedstrijdverband spelen en bewoners die vroeger wel golf speelden, maar de motivatie een beetje verloren hebben. Speciaal voor deze groepen organiseert de vereniging op zaterdagmiddag 8 juni de golfclinic en de 9-holeswedstrijd.

De clinic wordt verzorgd door de golfpro en is bedoeld voor mensen die nog niet eerder hebben gegolfd. De speciale 9-holeswedstrijd is ingericht om mensen te begeleiden; de begeleiders hebben geen haast en helpen met eenvoudige regelvragen de regelkennis weer op te frissen. Deelnemers aan de wedstrijd dienen in bezit te zijn van baanpermissie, hcp 54 of GVB.

Belangstellenden kunnen zich per e-mail aanmelden. De ontvangst op 8 juni is om half twee in het clubhuis met koffie en thee en een welkomstwoord. Vanaf 14.00 begint de clinic en paralel daaraan de 9-holeswedstrijd. Bij terugkomst in het clubhuis kan er onder het genot van een hapje en een drankje worden nagepraat.