In Golfclub
TEKST HANS DE JONGH

In de digitale Fore! Seasons staat een interview met baancommissaris Arie van der Graaf waarin hij een toekomst van de baan schetst zonder gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen. in ‘Worstelen met de natuur’ gaat het over een allesomvattend plan dat de komende jaren zijn beslag moet krijgen om de baan zichtbaar mooier te maken met bloemensingels, insectenhotels, natuurstroken, vlinders, ijsvogeltjes, vleermuizen, uilen en ooievaars.

Het digitale clubmagazine verschijnt vrijdag. Er wordt veel aandacht in besteed aan het grote lustrumweekeinde dat volgende week vrijdag begint, aan de gebeurtenissen in het clubhuis, er zijn de bijdragen van onze fysiotherapeut Hans Driesman en geschiedkundige Guus Calis, er is weer de spraakmakende column van O.P. Maet en de rubriek De andere ik van met dit keer Andries Visser.

In een nieuwe rubriek Hoe is het met? ontmoet de redactie Quintus van der Bijl, de man die twintig jaar terug lid was van het eerste redactieteam van de Fore dat toen nog als een gestencild blad uit de machine rolde. Er is verder een nadere kennismaking met de nieuwe penningmeester, Harry Nieuwlaar en met Pam Maatman die de culinaire rubriek in het magazine gaat schrijven.

Een jeugdlid vertelt waarom zij golfen zo leuk vindt en Bastiaan Haasnoot, onze pro in opleiding, komt met nuttige en zeer praktische tips bij de voorbereiding van een rondje golfen. Op de sponsorpagina valt te lezen waarom Volvo Schaap er opnieuw voor koos om ook de komende drie jaar onder meer de bagtags van onze club te blijven sponsoren.

FOTO

De cover van de nieuwe Fore! Seasons.