In Clubhuis, Golfclub
TEKST HANS DE JONGH

Er komt donderdagavond 4 april een informatiebijeenkomst in het clubhuis voor kandidaten die daar graag als vrijwilliger willen werken. De besturen van de Vereniging van Eigenaren van de Golfresidentie en de golfclub geven daarmee invulling aan de besluitvorming van de leden van de VvE. Die extra algemene ledenvergadering besloot afgelopen dinsdagavond de huidige situatie in het clubhuis voorlopig te continueren.

De leden van de golfclub hebben vrijdagavond een e-mail ontvangen van het bestuur van de golfclub waarin zij onder het motto ‘Vele handen maken licht werk’ worden opgeroepen om zich als vrijwilliger aan te melden. “Inzet en hulp van  vrijwilligers is essentieel, enerzijds om te zorgen voor voldoende ‘menskracht’ bij de grotere evenementen en anderzijds om personeelskosten beheersbaar te houden”, aldus het bestuur.

De besturen van beide verenigingen vinden het “samen gezellig en in een goede sfeer De Vier Seizoenen tot een ontmoetingsplaats te maken voor iedereen” van groot belang. Zij hopen daarom dat zich voldoende mensen aanmelden om als vrijwilliger ingezet te kunnen worden.  Op de informatiebijeenkomst van komende donderdag, die om half acht ’s avonds begint, zullen bestuursleden tekst en uitleg geven over hoe de ontwikkeling van het clubhuis er in de toekomst uit komt te zien.