In Golfclub
TEKST HANS DE JONGH

De golfclub wil delen in de prijzenpot van 50.000 euro die de Rabobank beschikbaar heeft gesteld voor de grote clubactie. De leden van de bank in Flevoland gaan dat bedrag verdelen onder de aangemelde verenigingen. Het criterium dat wordt gehanteerd wordt bepaald aan de hand van het aantal uitgebrachte stemmen. Hoe meer stemmen op de golfclub, hoe groter de hap uit de prijzenpot. Er kan tot en met 17 september worden gestemd.

Voorzitter George Gerritsen roept de leden van onze club en de bewoners van de Golfresidentie alsmede andere belangstellende Drontenaren die ook lid zijn van de Rabobank op om op de Golfresidentie te stemmen. “Dankzij de goede relatie die we als vereniging het afgelopen jaar hebben opgebouwd met de Rabobank, hebben we de gelegenheid gehad om aan de actie mee te doen. Hoe vaker op onze club wordt gestemd hoe groter het deel van de halve ton dat onze kant op komt”.

De golfclub heeft daarbij aangegeven de eventuele bijdrage van de Rabobank te willen gebruiken voor de aanschaf van een extra buggy. Die komt dan beschikbaar voor spelers die tijdelijk wat minder goed ter been zijn en toch graag een baan willen lopen. Het gaat daarbij om mensen die niet voldoen aan de kwalificaties die de Stichting Handicart stelt. Buggy’s van die stichting komen gewoonlijk kosteloos beschikbaar, als aan een aantal voorwaarden wordt voldaan. Voor het gebruik ervan wordt € 4 per rondje in rekening gebracht, afgezien van de administratieve kosten en een bijdrage donateurskosten op jaarbasis.