In Golfclub
TEKST HANS DE JONGH

Competitie-coördinator Ed Visch houdt rekening met de mogelijkheid dat de Golfresidentie volgend jaar met elf teams deelneemt aan de landelijke competitie van de NGF. Golfers kunnen zich althans opgeven voor elf verschillende wedstrijden. Bij de dames zijn de mogelijkheden het grootst: die kunnen kiezen uit zes verschillende categorieën.

De heren kunnen aan de competitie in drie categorieën meespelen op zondag: 36 holes, 27 holes of 18 holes. De heren senioren kunnen ook kiezen: zij spelen op vrijdag 27 holes of 18 holes. De dames spelen op zondag, dinsdag en donderdag competitie. Op zondag 36 of 27 holes, op dinsdag 27 of 18 holes en op donderdag idem dito.

Het is volgens de competitie-coördinator overeenkomstig het reglement toegestaan dat leden zelf een team formeren om aan de competitie mee te doen. De overige teams worden per categorie samengesteld afhankelijk van het aantal individuele inschrijvingen. De competitie-coördinator wijst er daarbij op, dat dit niet de garantie biedt dat aan alle voorkeuren kan worden voldaan.

Inschrijven kan via de wedstrijdkalender onder de datum 25 september. Dat is gelijk de einddatum. Aanmelden kan ook per e-mail aan competitiecie@golfresidentie.nl tot maandag 25 september om 12.00 uur.