In Golfclub
TEKST HANS DE JONGH

Bij het bestuur van de golfclub zijn de eerste aanmeldingen binnengekomen van parkgenoten die kennis willen maken met de golfsport of mee willen doen met wedstrijden. Het bestuur van de golfclub bezorgde vrijdag bij alle bewoners een brief met daarin de oproep aan niet-golfers om om allerlei redenen wel te gaan spelen.

De secretaris van de golfclub, Piet van der Sar, zegt blij te zijn met de eerste aanmeldingen en hoopt de komende dagen nòg meer reacties te ontvangen van mensen die aan een clinic willen deelnemen, met een speciale 9-holeswedstrijd willen meedoen of zich opgeven voor een regelavond in het clubhuis.

“Er zijn mensen die wel willen meedoen maar even een duwtje in de rug nodig hebben”, aldus de secretaris. “Wat zou het fijn zijn als we die groep kunnen bereiken. Als club willen we ons er graag voor inspannen om die mensen op weg te helpen om te gaan spelen. De baan is er niet alleen voor de geoefende speler”.

“U mist echt heel veel”, schrijft het bestuur in de brief, “als u niet af en toe aan een wedstrijd meedoet”. Het bestuur wil dat zoveel mogelijk mensen het plezier van golfen ervaren en ook aan wedstrijden meedoet “omdat het vooral ook een gezellige en sociale activiteit is.”

Wie zich wil aanmelden voor het bijwonen van de regelavond op dinsdagavond 24 oktober om 20.00 uur in het clubhuis of wil deelnemen aan de clinic dan wel aan de speciale 9-holes golfwedstrijd, kan dat door een e-mail te zenden aan de secretaris van de golfclub.

FOTO

Een deel van de brief die het afgelopen weekeinde huis-aan-huis op de Golfresidentie werd bezorgd.