In Golfclub

De Polderbokaal van de golfclubbesturen is weer terug in Dronten. Mede dankzij een score van 40 Stablefordpunten van bestuurslid jeugdzaken Jan Haasnoot gaf het bestuur de andere clubs uit de polder het nakijken. De Polderbokaal is een jaarlijks evenement dat zich afspeelt tussen de besturen van de diverse golfclubs uit de Flevopolder.

Jan Haasnoot, die ook vice-voorzitter is, speelde duidelijk een hoofdrol in de wedstrijd. Behalve het respectabele aantal van 40 Stablefordpunten sloeg hij ook een eagle en zag een tweede nipt aan zijn neus voorbij gaan. Voorzitter George Gerritsen moest verstek laten gaan. Hij representeerde de golfclub bij de openingsceremonie van de Ryder- en Solheim Cup in Lelystad.

Vorig jaar was Dronten ook al de beste van alle deelnemende clubs. Het speelde toen een thuiswedstrijd. Dit keer werd op de baan van Harderwold gestreden om de Polderbokaal door de besturen van Zeewolde, Almeerderhout, Emmeloord, Dorhout Mees, Lelystad en Dronten. Naast de Polderbokaal voor besturen is er ook een voor dames en een voor senioren.