In Golfclub
TEKST HANS DE JONGH

Er komt op zaterdag 30 maart een kennismakingsbijeenkomst in het clubhuis voor nieuwe golfclubleden. Het bestuur wil  met hen persoonlijk kennismaken en hen vertrouwd maken met de organisatiestructuur. De nieuwe leden hebben hier een schriftelijke uitnodiging voor ontvangen die voor het hele gezin geldt.

Voor de bijeenkomst zijn die mensen uitgenodigd die na 1 oktober 2018 lid zijn geworden. Totaal gaat het daarbij om zo’n zestig nieuwe leden. Zij ontvangen binnenkort ook een speciale welkomstbrief van het bestuur. Daarnaast worden voor hen kennismakingswedstrijden in de baan georganiseerd. In een later stadium volgt een tweede, soortgelijke bijeenkomst.

In die brief wordt uitgelegd dat onze golfclub een middelgrote vereniging is met ruim 600 leden. Jaarlijks worden er zo’n 130 wedstrijden georganiseerd, waaronder algemene en specifieke dames-, heren- en seniorenwedstrijden. Bovendien wordt erin verteld dat de club actief is in de NGF-competitie en dat er onder meer ook wordt meegedaan aan regionale wedstrijden.