In Golfclub

Een warm welkom van voorzitter George Gerritsen voor beoogd bestuurder Arie den Ouden.

TEKST EN FOTO HANS DE JONGH

In de algemene voorjaarsledenvergadering van de golfclub van 16 april zal Arie den Ouden worden voorgedragen als nieuw bestuurslid. Hij gaat de marketing en communicatiepoot binnen het bestuur bezetten. Die promotiefunctie kwam twee jaar terug vacant door het plotselinge vertrek van Martin Eenschoten.

Het is de bedoeling dat Arie drie subcommissies gaat aansturen, te weten sponsorwerving, ledenwerving en clubpromotie. Jeroen van Vliet wordt voorzitter van de subcommissie clubpromotie, Arie den Ouden zelf voorzitter van de sub-commissie ledenwerving en voor de sponsorwerving wordt nog naar een invulling gezocht. Ook de overige personele taken moeten nog worden ingevuld.

Arie den Ouden is begin september lid geworden van de Golfresidentie. Tot dan was hij lid van de golfclub Flevoland in Lelystad. Hij is in de loop der jaren lid geweest van meerdere clubs in de provincie en kent de Flevolandse golfstructuur daardoor van binnen en van buiten.

Arie den Ouden (72), die op het golfresort Buitenhof in Lelystad woont, golft al 35 jaar en speelt met hcp 18. Zelf zegt hij “veel aan de golfsport te danken te hebben” en wil met zijn bestuursfunctie daarom “iets terug doen”. Voorzitter George Gerritsen noemde hem “het schaap met de vijf poten”.