In Golfclub

Door de maatregelen rond de uitbraak van het coronavirus kunnen Alma en Bert van Wilgenburg niet meer van iedereen persoonlijk afscheid nemen nu zij op 30 april de Golfresidentie gaan verlaten om zich in Tilburg te vestigen. Dat spijt hun zeer. In de relatief korte tijd dat zij hier woonden en lid waren van de golfclub hebben zij veel vrienden gemaakt. Alma, die lid was van de damescommissie en Bert, die deel uitmaakte van het marshalkorps, willen daarom via onderstaand bericht iedereen bedanken voor de warmte die ze hier ondervonden. 

‘We vertrekken met heel veel vrolijke, leerzame, sportieve en vriendschappelijke ervaringen rijker’

“Beste en vaak lieve Golfresidentiërs.

“Om een uur of zes in de namiddag van 30 april vertrekken wij naar Tilburg. Op twee weken na hebben wij hier vier jaar gewoond. Bert gaf aan wel weer te willen verhuizen – wij zijn nomadisch ingesteld – en omdat ik het hier prima naar mijn zin had en ook nieuwe uitdagingen was aangegaan, was verhuizen nu niet direct het eerste waar ik aan dacht. Dit, totdat wij een huis in Tilburg in het vizier kregen: rustige wijk, prachtige bungalow, dicht bij openbaar vervoer, heel erg dicht bij een bos, dicht bij het theater en wat meer familie om ons heen. Kortom: een mooie plek om samen nog een tijdje van elkaar en de omstandigheden te genieten.

“Heel veel inspirerende, vrolijke, leerzame, sportieve en vriendschappelijke ervaringen ben ik inmiddels rijker geworden. Deze ervaringen heb ik ondervonden in de brainstormwerkgroep, dat was flink doorbuffelen, het competitieteam, eerst het 27 holes-team, om daarna te switchen naar de fun-competitie van 18 holes: voor je zelf spelen, ach… wat maakt het dan uit, maar als je voor een team speelt, wil je toch winnen, of toch meer voor het plezier?

“Parkkunst: dat wordt een mooie traditie. Het met sommige medebewoners samen uit laten van de hond, weer een heel andere invalshoek. En dan de dinsdag dames wedstrijden: steeds weer een dag om naar uit te kijken met steeds weer andere mensen de baan in en als zoete kers op de taart: twee keer de Van Wonderen Cup gewonnen, overigens de laatste keer met een grote (weers)geluksfactor.

“Kern was toch de dames wedstrijdcommissie waar ik lid van was: 5 totaal verschillende vrouwen, met ieder hun eigen inbreng en in goede harmonie samenwerkend. Het was heel, heel erg leuk met Cocky, rots in de branding, Monique met haar levenswijsheid, Trees, altijd to the point en Karin, de creatieve en drijvende kracht achter veel nieuwe ideeën. Ook wil ik Peter en Maria bedanken voor hun inzet en in deze kluizenaarstijd voor de heerlijke daghap-maaltijden die zij bereiden.

“Mensen bedankt voor de vriendschap. Als wat teruggetrokken mens heb ik veel aan jullie te danken. Dat het jullie goed mag gaan”.

Alma en Bert van Wilgenburg