In Clubhuis, VvE

De entree van het grand café De Vier Seizoenen

TEKST EN FOTO HANS DE JONGH

Een nieuwe belettering van de naam van het grandcafé De Vier Seizoenen zorgt voor een chique uitstraling van het clubhuis van de Golfresidentie. De in cursief kapitaal uitgevoerde, weinig eigentijdse plakletters die lange tijd boven de ingang van het gebouw prijkten, hebben plaats moeten maken voor een hightech uitvoering met led-verlichting.

Zodra het klusteam van de Vereniging van Eigenaren helemaal klaar is met de installatie van de panelen zal de verlichting blijvend branden. Met name Hans Kramps en Diederik Tilenius Kruythoff hebben zich de afgelopen weken intensief bezig gehouden met dit project. Zij gebruikten de nieuw aangekochte ruimte naast het grandcafé als ‘werkplaats’ voor hun klus.

De panelen zijn geleverd door het Biddinghuizense metaalbewerkingsbedrijf Gicom. Gicom staat bekend om zijn innovatieve hightech engineering. Het levert hoogwaardige producten voor de metaalindustrie. De letters, evenals het logo van de Golfresidentie dat zowel ter rechter- als ter linkerzijde van de naam van het grandcafé prijkt, zijn er met behulp van lasertechniek in aangebracht.