In Golfclub

DOOR HANS DE JONGH

De putterwedstrijd die voor zondag op de kalender staat is in de loop der jaren uitgegroeid tot een echte klassieker die overigens niet altijd in dezelfde variant is gespeeld. Ook nu heeft sponsor Vincent Uhlenbeck er voor gekozen om de wedstrijd weer uit twee delen te laten bestaan: een gewone Stablefordwedstrijd en als onderdeel daarvan een putterwedstrijd.

Het prijzenpakket met als hoofdprijs een putter voor diegene die met het minst aantal putts de wedstrijd weet te volbrengen mag ronduit indrukwekkend worden genoemd. De putter is van het merk Odyssey waar de sponsor dit keer zijn oog liet vallen op de White Hot OG #7S RH). In het puttklassement zitten vijf prijzen, behalve de putter gaat het om waardebonnen van de VVV.

Voorts zijn er voor de Stablefordwedstrijd bij zowel de hoge als de lage handicappers drie VVV-bonnen te winnen en ontvangen de winnaars van de neary en tweary zowel bij de dames als heren een doosje golfballetjes. De wedstrijd start komende zondag om 12.00 uur. Men kan er tot vrijdag 19 juli 18.00 uur nog voor inschrijven.