In Clubhuis, Golf Residentie Dronten, VvE

Na het vertrek van Peter Zandvliet was het de vraag: Hoe kom je in deze tijd aan een geschikte nieuwe maître de salon. Het is gelukt, en ze heeft er enorm veel zin in, Mireille van der Velden. Haar echtgenoot is een bekende verschijning bij onze golfclub en ook Mireille kende De Vier Seizoenen al, dus ze weet waar ze aan begint en wat de mogelijkheden zijn. En daar ziet ze een enorme uitdaging.

In deze corona tijd is het niet eenvoudig want voorlopig heeft de horeca helaas een verplichte sluiting. Het is daarom verstandig dat Mireille voorlopig als ZZP’er aan de slag gaat. Ze heeft een uitgebreide horeca ervaring o.a. in het Kurhaus in Scheveningen en bezit ook alle noodzakelijke vergunningen. De bedoeling is dat Mireille samen met vrijwilligers tot het voorjaar De Vier Seizoenen gaat beheren zodra dat weer mogelijk is. We zullen daar zeker meer van horen tegen die tijd.

Gistermiddag werd de overeenkomst door Mireille getekend samen met VvE secretaris Fred van Bree en voorzitter Piet Winckelmolen in de Vier Seizoenen

Foto: Peter van den Wijgaart