In Clubhuis, Golf Residentie Dronten, VvE

Peter Zandvliet is de nieuwe pachter van de Vier Seizoenen per 1 september. Zijn echtgenote Maria zal hem daar naast haar eigen werkzaamheden in bijstaan. Na een lange periode waarin betaalde vrijwilligers de zaak tot ieders tevredenheid lieten functioneren, zal er weer een horeca professional zijn intrede doen. Tekst gaat verder onder de foto

                       Eigen foto

 

Peter Zandvliet is sinds zijn vijftiende als vakantiewerker actief in de horeca en heeft daarna zijn opleiding en ervaring gevolgd en opgedaan op veel plaatsen in de wereld. Ook in de golfwereld bij Spaarnwoude en diverse hotels in Nederland. Via de stichting ECHOS heeft hij voor Nederlandse militairen in o.a. Bosnië, Afghanistan etc. gezorgd voor militair tehuizen die ook een buurtfunctie met gezelligheid en ontspanning brachten. Samen met zijn, van geboorte Russische echtgenote Maria en twee dochters wonen zij, hoe kan het, in Dronten! Hij is na terugkeer in Nederland overal op zoek geweest naar een geschikte locatie om iets voor zichzelf te starten en dan blijkt dat er vlak bij huis een prachtige uitdaging is, de Vier Seizoenen. Zij zijn de koning te rijk met deze uitdaging en wij zijn de koning te rijk dat zij daartoe bereid zijn.

Peter kookt graag en hij wil graag op de Golf Residentie niet alleen voor de Vier Seizoenen koken maar denkt ook aan maaltijden of buffetten thuis bezorgen. Hij zal zich inspannen om van de Vier Seizoenen een locatie te maken waar alle bewoners graag regelmatig komen, om te eten, sociale contacten, diverse activiteiten te ondernemen etc. Hij is ook betrokken bij de inrichting van de vroegere golfshop. Maria zal zich naast haar job als maatschappelijk-werker bezighouden met back-office zaken, maar zeker ook wel eens achter de bar te vinden zijn.

De horeca-commissie heeft een geweldig resultaat bereikt met de komst van deze enthousiaste mensen en wij, als VvE bestuur, spreken de hoop uit dat alle bewoners aanwezig zullen zijn bij de welkomstreceptie die op donderdag 29 augustus zal worden gehouden en waar iedereen kan kennismaken met Peter en Maria.

Paul van Rijn